cosby Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Tak jsem dnes nahodil chrom.kryty ostřiků no a nevím,jestli to pasuje nebo ne.Když byly černé,mělo to takovou neporušenou linii,ty chromy to nějak narušují,nezdá se Vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 mě to přijde vkusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Me taky prijde, ze v barve laku to bylo elegantnejsi. Ted je to trochu jak monokl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 cosby, ty černý jsou dle mého lepší.....ten chrom hned u těch světel mi moc nesedí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Cosby máš pravdu. Ten chrom zvláště u toho černého laku auta ty světla opticky zvětšuje a osobně se mi to moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 takže budou ty chromované na prodej a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) crosby je to mne osobne sa to páči je tam toho chrómu viac tak to pekne doladilo k ostatným. Editováno: 15. leden 2010, autor: Simba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 mne to pride, ze to akosi opticky menej licuje s tym chromom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgazda Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 mi se to moc nelibi, primpomina mi to superb I a kazi tu eleganci optiky - prodej to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 kdyby tam nebyla takova spara mezi svetlem a ostrikem tak by se mi to libilo... ale v laku se mi to asi libi vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Taky se mi to líbí víc v laku než chrom. Prostě mi to nesedí. Narušuje mi to celkový dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 hlasuju pro chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Aj ja chróm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 mě se to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 asi blbá otázka - dá se jednoduše sehnat lakovaná krytka? asi ne, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartHK Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Mně tu jednu krytku minulý týden někdo ukradl. Šel jsem si objednat novou s tím že se musí nalakovat, místo toho přišly dvě chromované, s tím, že v černé k lakovaní už nelze. Osobně mi přijde, že dost zásadně mění chromovaná verze agresivní vzhled světlometu a celého předku. Musím hold nechat nalakovat chromovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Hlasuju pro ne-chromv (tj. lakované :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Bez chromů lepší než s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radys Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 jsem pro lakovanou ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Zkoušeli jste někdo, prosím, krytku ostřikovače sundávat? Plánuji ty v barvě vyměnit za nové stříbrné/chromované, ale nevím, jak je sundat a zda to lze nějak snadno (rozhodně nechci kuchat auto, sundávat nárazník nebo světla. Pokud někdo máte zkušenost, budu vděčný za trochu bližší popis postupu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Je to jednoduchý,trochu tu krytku ze strany podeber a plynulým tahem ju vytáhni. Pak se jednoduše vycvakne ze dvou čepů. Jinak se nic rozdělávat nemusí. Editováno: 29. Květen 2015, autor: esař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Díky! Jak budu mít chromové, vyzkouším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 z výroby nejsou chromované všechny? myslel jsem si, že je mám v barvě a jsou v chromu.....když na to koukam, tak v chromu dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Pokud vím, původně byly v barvě auta, ale o nějakého roku (2011, nebo 2010, myslím) začala Škodovka dělat chromované - buď proto, že jim přišlo, že to lépe vypadá, nebo proto, že pak mohou dělat jen jeden díl. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 aha :-) každopadně každému se většinou líbí to co nemá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.