Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem dnes nahodil chrom.kryty ostřiků no a nevím,jestli to pasuje nebo ne.Když byly černé,mělo to takovou neporušenou linii,ty chromy to nějak narušují,nezdá se Vám?

post-128-1263498828_thumb.jpg

post-128-1263498882_thumb.jpg

mě to přijde vkusný :)

Me taky prijde, ze v barve laku to bylo elegantnejsi. Ted je to trochu jak monokl.

cosby, ty černý jsou dle mého lepší.....ten chrom hned u těch světel mi moc nesedí ...

Cosby máš pravdu. Ten chrom zvláště u toho černého laku auta ty světla opticky zvětšuje a osobně se mi to moc nelíbí.

• Autor

takže budou ty chromované na prodej a je to

crosby je to :specool: mne osobne sa to páči je tam toho chrómu viac tak to pekne doladilo k ostatným.

Upraveno od Simba

• 3 týdny později...

mne to pride, ze to akosi opticky menej licuje s tym chromom...

mi se to moc nelibi, primpomina mi to superb I a kazi tu eleganci optiky - prodej to :-)

kdyby tam nebyla takova spara mezi svetlem a ostrikem tak by se mi to libilo... ale v laku se mi to asi libi vic...

Taky se mi to líbí víc v laku než chrom. Prostě mi to nesedí. Narušuje mi to celkový dojem.

hlasuju pro chrom :palec2:

Aj ja chróm. :palec2:

mě se to líbí :)

asi blbá otázka - dá se jednoduše sehnat lakovaná krytka? asi ne, co?

Mně tu jednu krytku minulý týden někdo ukradl. Šel jsem si objednat novou s tím že se musí nalakovat, místo toho přišly dvě chromované, s tím, že v černé k lakovaní už nelze. Osobně mi přijde, že dost zásadně mění chromovaná verze agresivní vzhled světlometu a celého předku. Musím hold nechat nalakovat chromovanou.

Hlasuju pro ne-chromv (tj. lakované :-)

• 6 měsíců později...

Bez chromů lepší než s :)

• 1 rok později...

jsem pro lakovanou :kol-28: !

• 3 roky později...

Zkoušeli jste někdo, prosím, krytku ostřikovače sundávat? Plánuji ty v barvě vyměnit za nové stříbrné/chromované, ale nevím, jak je sundat a zda to lze nějak snadno (rozhodně nechci kuchat auto, sundávat nárazník nebo světla. Pokud někdo máte zkušenost, budu vděčný za trochu bližší popis postupu. :-)

Je to jednoduchý,trochu tu krytku ze strany podeber a plynulým tahem ju vytáhni. Pak se jednoduše vycvakne ze dvou čepů. Jinak se nic rozdělávat nemusí.

Upraveno od esař

Díky! Jak budu mít chromové, vyzkouším!

z výroby nejsou chromované všechny? myslel jsem si, že je mám v barvě a jsou v chromu.....když na to koukam, tak v chromu dobrý...

Pokud vím, původně byly v barvě auta, ale o nějakého roku (2011, nebo 2010, myslím) začala Škodovka dělat chromované - buď proto, že jim přišlo, že to lépe vypadá, nebo proto, že pak mohou dělat jen jeden díl. ;-)

aha :-) každopadně každému se většinou líbí to co nemá :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.