TicTac Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Zdravim vsechny. Urcite je vas tady spousta, kdo maji kabel na VAG. Shanim nekoho z okoli Opavy, Ostravy, Zlina, Otrokovic, Napjedel, Vsetina atd, kdo by mi mohl pripojit auto na VAG a ukazat mi jak to funguje. Jsem z Opavy a jezdim kazdy tyden do Zlina takze nen problem se domluvit s nekym na teto trase. Predem dik vsem kdo se mi ozvou. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Tak to jsem necekal Nikdo nebude tak hodny, aby mi ukazal jak funguje diagnostika pres kebel+pc? To jste me teda dostali. Predpoladal jsem alespon nejakou odezvu na svoji zadost, ale si jsem precenil ochotu lidi na tomto foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 jsem z OV...bohužel s tímto já nehelpnu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 2 BadyS: skoda, ale dik aspon za prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jsm ze Štramberka,bych i pomohl,ale časově totál mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 6. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Takze fakt nikdo Tak vam mockrat dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Prostějov občas je i čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.