Publikováno Leden 15, 201015 r Ahoj chlapi kolega mi nabízí za dobrou cenu tato rádia: Blaupunkt GMBH O2S Blaupunkt HMBH 815 Vše to je do dvojkových superbů a oktávek.Takže asi bez úspěchu abych to dokázal hodit do mazlíka že?Bez nějakých složitých předělávání
Leden 15, 201015 r Skoukni to u ochcávkařu ti napasovali do 1octy radio s touarega s dotykáčem a vše jim myslim jelo v pohodě.Co si tak pamatuju tak musel to radio trochu ořiznout ono mnělo dost materialu takže nebyl problém.Ale z 2 octy tam asi fakt nějak citlivě nedáš.
Leden 15, 201015 r Autor to jsou všechno bezdotykače.Jsou celkem tři.Jeden je i s CD changerem.Cena tuším za jeden 7500kč,jeden kolem 13000 a ten poslední si nevzpomínám.Mám to na mailu.Kdyby někdo chtěl nějaké info tak klidně písněte.
Leden 16, 201015 r Autor hledal jsem ty radia přes google a nenašel.. co to je zač? pošli mi mail a já ti to přepošlu i s odkazem.Jinak to neumím.Ani nevím odkud to je.Dává to se zárukou.Doufám že neudělali někoho nešťastným,ale to opravdu nevím.Kolega mi to jen přeposlal víš
Leden 18, 201015 r Vito radsi kup nejakyho kenwooda nebo alpinu dneska uz maji vsechny variabilni podsvit a menu si myslim je graficky krasny
Leden 18, 201015 r vždyt to jsou origo radia a navi určené pro auta s CAN 2.0, pro spravnou funkci by jsi musel koupit převodník a navic si myslím že by jsi to tam namontoval docela těžko.. jediné co jsem viděl je RNS510 určený pro Touareg - hranaty namontovaný v Superbu, to vypadalo docela dobře..
Leden 18, 201015 r vždyt to jsou origo radia a navi určené pro auta s CAN 2.0, pro spravnou funkci by jsi musel koupit převodník a navic si myslím že by jsi to tam namontoval docela těžko.. jediné co jsem viděl je RNS510 určený pro Touareg - hranaty namontovaný v Superbu, to vypadalo docela dobře.. to muselo být super..
Leden 18, 201015 r Autor Jak rikam nestoji to za to )) a ten can bude taky problem Vito Já chtěl jen vědět co to je zač.Ne že to mám v plánu koupit.poslal mi to tak jsem chtěl vědět o co jde víš
Leden 19, 201015 r JJ ale je pravda ze to rns z tuarega je vyborny designem taky sme to vazovali ale kenwood z garminem je uzasnej si myslim
Leden 19, 201015 r JJ ale je pravda ze to rns z tuarega je vyborny designem taky sme to vazovali ale kenwood z garminem je uzasnej si myslim A ten kenwood ti tam zapadl bez problémů? A to rns taky, nebo je potřeba nějaká úprava? Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.