Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chlapi kolega mi nabízí za dobrou cenu tato rádia:

Blaupunkt GMBH O2S

Blaupunkt HMBH 815

Vše to je do dvojkových superbů a oktávek.Takže asi bez úspěchu abych to dokázal hodit do mazlíka že?Bez nějakých složitých předělávání

Vloženo

Skoukni to u ochcávkařu ti napasovali do 1octy radio s touarega s dotykáčem a vše jim myslim jelo v pohodě.Co si tak pamatuju tak musel to radio trochu ořiznout ono mnělo dost materialu takže nebyl problém.Ale z 2 octy tam asi fakt nějak citlivě nedáš.

Vloženo

to jsou všechno bezdotykače.Jsou celkem tři.Jeden je i s CD changerem.Cena tuším za jeden 7500kč,jeden kolem 13000 a ten poslední si nevzpomínám.Mám to na mailu.Kdyby někdo chtěl nějaké info tak klidně písněte.

Vloženo
hledal jsem ty radia přes google a nenašel.. co to je zač?

pošli mi mail a já ti to přepošlu i s odkazem.Jinak to neumím.Ani nevím odkud to je.Dává to se zárukou.Doufám že neudělali někoho nešťastným,ale to opravdu nevím.Kolega mi to jen přeposlal víš

Vloženo

vždyt to jsou origo radia a navi určené pro auta s CAN 2.0, pro spravnou funkci by jsi musel koupit převodník a navic si myslím že by jsi to tam namontoval docela těžko.. jediné co jsem viděl je RNS510 určený pro Touareg - hranaty namontovaný v Superbu, to vypadalo docela dobře..

Vloženo
vždyt to jsou origo radia a navi určené pro auta s CAN 2.0, pro spravnou funkci by jsi musel koupit převodník a navic si myslím že by jsi to tam namontoval docela těžko.. jediné co jsem viděl je RNS510 určený pro Touareg - hranaty namontovaný v Superbu, to vypadalo docela dobře..

to muselo být super..

Vloženo
Jak rikam nestoji to za to :))) a ten can bude taky problem Vito :)

Já chtěl jen vědět co to je zač.Ne že to mám v plánu koupit.poslal mi to tak jsem chtěl vědět o co jde víš

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...