Fus Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Ahoj tak mam dalsi problem prestalo ,mi behat osvetleni interieru kdyz otevru dvere ridice a ani to neukazuje na maxiku ze je mam otevreny. tyhle udaje se berou od zamku ve dverich ale nevim co stim a do servisu se mi s tim nechce protoze mi tam na to daj vzdycky nakyho manika kterej vsechno poskrabe sroubovakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Toto iste som mal aj ja.. niekde som to aj pisal . Boli to potrhane kable v prechodke medzi dverami. mal som to v servise a opravene v ramci zaruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Mohou to být i mikrospínače v zámcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 (editace) se na to kouknu nejdriv nez to nekam dam protoze meli keci ze sem mel xenony a odpalilo to naky kabely od ridici jednotky tak nevim jestli mi to vemou na reklamaci jinak zacalo to delat az ted jak napadl snih tak si rikam jestli se tam nekudy nedostala voda Editováno: 16. leden 2010, autor: Fus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 1893 Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Ja bych taky řekl, že to bude ten mikrospínač v zámku. Přesně tento problem mam u FI, začalo to tim, že se mi po otevření dveří u řidiče nerozsvítilo v autě světlo ani červené světlo ve dveřích a ani mne to neupozornovalo na rozsvícená světla, a tet uz mi to nechodi na žádných dveřích. V servisu mi řekli že to dělá mikrospínač v zámku (už je prostě ometenej) a že se musí vyměnit celý vnitřní zámek a že cena jednoho zámku je cca 2500 Kč, tak mi prostě nechodí osvětlení v autě, protože 10 000 Kč za nové zámky to je darda. Nejvíc mne ale štve, že tento systém je i u nové fabky, nebo ja to tak aspoň mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak uz to zase zacina nekdy fungovat o d ty doby co se oteplilo. Tak nevim. Neni mozny ze by se tam nejak dostala voda nebo ze by to bylo zamrzli. ale to je dost divni. Dojedu do skodovky a uvidim ale jetli na me vyhrknou ze chtej 2500 tak na to kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) Mne to blblo tak,ze som otvoril a ukazovalo to. .ale ked som ich otvoril viac tak uz to nesignalizovalo . .casom to uz nesignalizovalo uz vobec. Tak som siel do servisu .. Opravili to v zaruke a no problemo. . Editováno: 24. Únor 2010, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 tak je to tim mikrospinacem v serviseu mi rekli ze 5OOO za zamek nevite nekdo jestli by se nedal koupit nekde levneji protoze tech 5000 je docela dost. A na reklamaci mi to nevemou protoze je to prej beznym opotrebenim. To by me zajimalo jak se to tak rychle muze opotrebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 opotřebením ? snad je na to záruka ? Já nevím asi bych zavolal do ŠA na tu jejich linku a ověřil si tam skutečnost! Varianta by byla pokud jde ten zámek rozdělat ten spínač vyměnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) nevim no uz to tady nekdo psal a rekli mi to i oni ze se musi menit celej zamek. S tim opotrebovanim nevim jak to myslej. Mame tady u nas kluka co dela servisaka v tom stejnym autosalonu ale ve vw tak ze mi ho zkusi sehnat za nakupku a vymenim ho kdyztak sam na zaruku jim kaslu ta mi stejne za tri tejdny konci. A mozna ze to je ten duvod proc se z toho tak chtej vykroutit. Editováno: 3. Březen 2010, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 V každém případě mazej do servisu, že to chceš opravit, vždyť ten servisák ignoroval takové věci jako oxidace, polámání kabelů atd. ..a s tím opotřebením mikrospínačů bych ho třeba například s nalítanejma 30...40 tisíci km hnal montpákou, aby mi u choholouška vysvětlil kolikrát jsem ty dveře otevřel a tím to opotřeboval....NEDEJ SE jen to zkouší, jdi tam klidně podlední den záruky !! To by řekl jen jednou bez rozdělání, že je to běžné iopotřenení, pak by mu byly trenky malý, jak by mě rozčílil :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 No jeste sem si rikal ze zkusim autosalon v kterym to auto bylo koupeny Ale ten je od tud dobrejch 60 km. Ale v tom servisu co mi to nechce vzit mi toho uz reklamovali hodne a vzdycky bez problemu. No uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 bych opotřebění chtěl napsat černý na bílím ať to máš na papíře a hned bych to poslal do Škoda Auto k vyjádření, a jak už byl ořečeno nedát se a dupat na ně kde se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Už jste někdo měnil žárovku v levé přední mlhovce? Jedná se mi o kulaté mlhovky. Z motorového prostoru je to nepřístupné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ja som vymienal cele svetlo a pritom aj ziarovku. Zhodit kryt ,odmontovat svetlo, (je to jednoduche) vymenit ziarovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 (editace) NO este nemenil ale mal som to rozobrate lebo v servisse mi to zle zložili a zarosilo sa mi to. Je to jednoduche, ale z motoru to nejde.. Vyberes ten kryt okolo hmlovky, je tam len nacviknuty, a potom si pri hmlovke a ta je tusim na dvoch skrutkach, tie vysrobujes a mas ju von a potom uz len vyberes ziarovku. Ak si trochu zrucny, tak do 10 min. to mas spravene. Najdlhsie som daval spat tu plastovu krytku okolo hmlovky, nemohol som ju tam poriadne zacvaknut, ale inac to nie je zlozite Editováno: 14. Březen 2010, autor: caco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 (editace) Jak pise Majko. Mlhovky se menej zvenku. Nekde se to uz psalo. Vyndat mrizku, odsroubovat a vymenit. Zatim sem to ale taky jeste nedelal ( sou tam 3,5 roku) takze presny popis nevim. Editováno: 15. Březen 2010, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Zdravím, nějaký čas jsem nucen jezdit s Fabii II (2008, social edition). Jediná její výbava je asi motor. Jinak nemá vůbec nic. Teď k dotazu. Všiml jsem si, že tam vůbec nefunguje interiérové světlo s ohledem na vytažení klíčku ze zapalování / otevření dveří. Ačkoliv palubka přední dveře signalizuje. Když světlo přepnu do polohy, aby se rozsvěcovalo na dveře, svítí trvale. Předpokládám, že tam zřejmě schází natažený nějaký drát. Chtěl jsem se proto zeptat, co je potřeba dodělat. Bohužel schéma pro F2 aktuálně k dispozici nemám, jinak by si to našel sám. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Teď, abych nekecal, F II nemám, ale měl jsem FI a tam to po zavření dveří chvíli trvalo, než to zhaslo, případně to zhaslo s nastartováním, či chvíli po uzamčení. Na otevírání a zavírání dveří naposledy bezprostředně reagovala Felicie. Jestli ti na otvírání/zavírání dveří reaguje palubka, tak to zapojené bude, spíš bude něco špatně v lampičce (máš přepínač v té střední poloze?), nebo kódování - i když popravdě nevím, jak je to u těhle nuzných výbav vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 No tak problém je jinej jak jsem zjistil a to sice přímo v tom světlu. Prostě na pozici pro dveře trvale svítí stejně jako byla natvrdo zapnutá. Ačkoliv se v elektrice vyznám, tak mi popravdě trochu uniká, jak je to možné.. je tam jen pár měděných pásků a nikde se nedotýkají podle všeho.. nesetkal se s tím už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 A po zavření dveří, kontrolka na palubce zhasne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Ano. Jsem si jistý, že je problém v lampičce, protože jsem ji zkusil předělat do druhého auta a chová se to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
no.nick Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 mám ted přesně stejný problém,u FII po uzavření dveří zhasne kontrolka otevrených dveří na palubce,ale svetlo nezhasne ani po uzamčení vozu ( přepinač je v poloze rozsvícení po otevření dveří) Lze to opravit nebo vyměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.