Přejít na obsah

no.nick

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení no.nick

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. no.nick

    Osvetleni

    mám ted přesně stejný problém,u FII po uzavření dveří zhasne kontrolka otevrených dveří na palubce,ale svetlo nezhasne ani po uzamčení vozu ( přepinač je v poloze rozsvícení po otevření dveří) Lze to opravit nebo vyměna?
  2. no.nick

    Zimní pneu

    marfan myslíš toto ? http://www.pneujavurek.cz/rozmery_pneumatik.htm nebo toto http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php
  3. no.nick

    Zimní pneu

    krásné video,ale ty gumy na aute jestli jsou zimní,tak se nedivím.. na tom co tam mel bych teda nejel..uvidíme jak se osvedčí ty moje 195/55 r15.. a co tam povídá že se zacpoou drážky na odvod..ano zacpou ,ale u tech uzkých se zacpou uplne stejně..
  4. no.nick

    Zimní pneu

    Můžu mít ještě dotaz,Jaké spíš preferujete zimní pneu? širší ( větší záběr a stabilita ) nebo užší . Dohadujeme se o tom s kolegou z práce.Já nakonec koupil 195 / 55 R15 ... měl jsem tam týden 165/70 R14 a nějak mi to nesedělo..Vzhledově i pocitově v zatáčkách.. Kolega tvrdí ,že lépe užší prochází hlubším sněhem..
  5. no.nick

    Zimní pneu

    maximálka v TP je 175 Km/h,stejně takovou rychlostí nemám kde jezdit.. max rychlost v ČR je 130 :-D
  6. no.nick

    Zimní pneu

    Mám z lonska nové zimní gumy na Fabia I 165/70 R14 81 S na ráfcích 5Jx14 ET 35. Bohužel ji žena v létě zrušila..Koupil jsem Fábii II. Chci se jen ujistit ,že je mohu dát na tuto fabku. Dle TP by to mělo jit jen misto 81 S mám v TP 81T ( ale to je myslím max rychlost pro kterou je pneu konstruována ) neměl by snad být žádný problém. díky za odpovědi.
  7. to ano,ale ráfek je 5Jx14H2 ET35 ES.. což ve VTP neni ..:-(
  8. zdravím...Koupil jsem teď starší FII a má letní 195/55 R 15 BARUM BRAVURIS 2 a zdají se mi strašně hlučný..Mám 1 sezonu jety zimní ale z fabky I 165 / 70 R14 myslíte že se dají použít na zimu i na FII ?
  9. :-D mno tak jako mechanik opravář bych to mohl zvládnout... :-D ještě jsem se k tomu nedostal ,ale uz se chystám...
  10. takže rozdělat dveře..ono posledni dobou šel huř otáčet klíč,tak jsem to promazal a asi po 3 týdnech to začalo haprovat..se na to podivam.. snad tu najdu návod jak ty dveře rozdelat
  11. Dobrý den,mám dotaz ohledně centrálu bez DO u mé fabie I. rv. 2006 1,2 HTP problém je v tom že když zamknu klíčkem u spolujezdce vše je ok. 2x to cvakne ,zhasne se vnitřní osvětlení ,rozbliká se dioda ve dveřích řidič. Pokud zamykám ale ve dveřích řidiče, cvakne to jen jednou,osvětlení zůstává rozsvícené a dioda alarmu nesvítí.přesto jsou všechny dveře uzamčeny.Když odemykám ostatní dveře se neodemknou..Lze tuto závadu odstranit doma ,nebo je nutné odvézt auto do servisu..
×
×
  • Vytvořit nový...