Přejít na obsah

Osvetleni


Fus

Doporučené příspěvky

Ahoj tak mam dalsi problem prestalo ,mi behat osvetleni interieru kdyz otevru dvere ridice a ani to neukazuje na maxiku ze je mam otevreny. tyhle udaje se berou od zamku ve dverich ale nevim co stim a do servisu se mi s tim nechce protoze mi tam na to daj vzdycky nakyho manika kterej vsechno poskrabe sroubovakem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

se na to kouknu nejdriv nez to nekam dam protoze meli keci ze sem mel xenony a odpalilo to naky kabely od ridici jednotky tak nevim jestli mi to vemou na reklamaci

jinak zacalo to delat az ted jak napadl snih tak si rikam jestli se tam nekudy nedostala voda

Editováno: , autor: Fus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych taky řekl, že to bude ten mikrospínač v zámku. Přesně tento problem mam u FI, začalo to tim, že se mi po otevření dveří u řidiče nerozsvítilo v autě světlo ani červené světlo ve dveřích a ani mne to neupozornovalo na rozsvícená světla, a tet uz mi to nechodi na žádných dveřích. V servisu mi řekli že to dělá mikrospínač v zámku (už je prostě ometenej) a že se musí vyměnit celý vnitřní zámek a že cena jednoho zámku je cca 2500 Kč, tak mi prostě nechodí osvětlení v autě, protože 10 000 Kč za nové zámky to je darda.

Nejvíc mne ale štve, že tento systém je i u nové fabky, nebo ja to tak aspoň mam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak uz to zase zacina nekdy fungovat o d ty doby co se oteplilo. Tak nevim. Neni mozny ze by se tam nejak dostala voda nebo ze by to bylo zamrzli. ale to je dost divni. Dojedu do skodovky a uvidim ale jetli na me vyhrknou ze chtej 2500 tak na to kaslu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mne to blblo tak,ze som otvoril a ukazovalo to. .ale ked som ich otvoril viac tak uz to nesignalizovalo . .casom to uz nesignalizovalo uz vobec. Tak som siel do servisu .. Opravili to v zaruke a no problemo. .

Editováno: , autor: Arts
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je to tim mikrospinacem v serviseu mi rekli ze 5OOO za zamek nevite nekdo jestli by se nedal koupit nekde levneji protoze tech 5000 je docela dost. A na reklamaci mi to nevemou protoze je to prej beznym opotrebenim. To by me zajimalo jak se to tak rychle muze opotrebovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim no uz to tady nekdo psal a rekli mi to i oni ze se musi menit celej zamek. S tim opotrebovanim nevim jak to myslej. Mame tady u nas kluka co dela servisaka v tom stejnym autosalonu ale ve vw tak ze mi ho zkusi sehnat za nakupku a vymenim ho kdyztak sam na zaruku jim kaslu ta mi stejne za tri tejdny konci. A mozna ze to je ten duvod proc se z toho tak chtej vykroutit.

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V každém případě mazej do servisu, že to chceš opravit, vždyť ten servisák ignoroval takové věci jako oxidace, polámání kabelů atd. ..a s tím opotřebením mikrospínačů bych ho třeba například s nalítanejma 30...40 tisíci km hnal montpákou, aby mi u choholouška vysvětlil kolikrát jsem ty dveře otevřel a tím to opotřeboval....NEDEJ SE jen to zkouší, jdi tam klidně podlední den záruky !! To by řekl jen jednou bez rozdělání, že je to běžné iopotřenení, pak by mu byly trenky malý, jak by mě rozčílil :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

NO este nemenil ale mal som to rozobrate lebo v servisse mi to zle zložili a zarosilo sa mi to. Je to jednoduche, ale z motoru to nejde.. Vyberes ten kryt okolo hmlovky, je tam len nacviknuty, a potom si pri hmlovke a ta je tusim na dvoch skrutkach, tie vysrobujes a mas ju von a potom uz len vyberes ziarovku. Ak si trochu zrucny, tak do 10 min. to mas spravene. Najdlhsie som daval spat tu plastovu krytku okolo hmlovky, nemohol som ju tam poriadne zacvaknut, ale inac to nie je zlozite

Editováno: , autor: caco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zdravím,

 

nějaký čas jsem nucen jezdit s Fabii II (2008, social edition). Jediná její výbava je asi motor. Jinak nemá vůbec nic. :)

 

Teď k dotazu. Všiml jsem si, že tam vůbec nefunguje interiérové světlo s ohledem na vytažení klíčku ze zapalování / otevření dveří. Ačkoliv palubka přední dveře signalizuje. Když světlo přepnu do polohy, aby se rozsvěcovalo na dveře, svítí trvale. Předpokládám, že tam zřejmě schází natažený nějaký drát. Chtěl jsem se proto zeptat, co je potřeba dodělat. Bohužel schéma pro F2 aktuálně k dispozici nemám, jinak by si to našel sám.

 

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď, abych nekecal, F II nemám, ale měl jsem FI a tam to po zavření dveří chvíli trvalo, než to zhaslo, případně to zhaslo s nastartováním, či chvíli po uzamčení. Na otevírání a zavírání dveří naposledy bezprostředně reagovala Felicie. Jestli ti na otvírání/zavírání dveří reaguje palubka, tak to zapojené bude, spíš bude něco špatně v lampičce (máš přepínač v té střední poloze?), nebo kódování - i když popravdě nevím, jak je to u těhle nuzných výbav vyřešené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak problém je jinej jak jsem zjistil a to sice přímo v tom světlu. Prostě na pozici pro dveře trvale svítí stejně jako byla natvrdo zapnutá. Ačkoliv se v elektrice vyznám, tak mi popravdě trochu uniká, jak je to možné.. je tam jen pár měděných pásků a nikde se nedotýkají podle všeho.. nesetkal se s tím už někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...