Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak mě napadlo, že se to někomu bude hodit, protože mě to rozhodně pomohlo.

post-31558-1263982813_thumb.jpg

post-31558-1263982620_thumb.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------

Předem se omlouvám moderátorům, jestli tady už tohle téma je, já ho od rána marně hledal a nenašel jsem tak snad tohle někomu pomůže.

když jsem poprvý viděl tu kartičku, modlil jsem se, aby se mi na cestě nespálila žádná pojistka, protože i přes moji dobrou představivost, bych potřeboval na některé symboly křišťálovou kouli :)

vytisknul jsem si na 1 A4 a zalepil do složky obrázky ze ser. příručky

fabia.pdf

jinak špatbý nápad to není dát to sem. najdou se určitě ti, kteří tam tu kartičku nemají

Upraveno od boobika

• 3 měsíce později...

Tato oboustranně potištěná kartička je zacvaklá zevnitř na krytu pojstek.

• 2 roky později...

parada karticku mam,ale nevim,kde hledat pojistky:D ty co jsou naboku jasne,ale kde jsou velke pojistky na zhaveni a vetsi spotrebice? jien auta maji v motorovem prostoru  a pod kastlikem. tady musim sundat celou palubku? nefunguje mi pridavne topeni

ďalšie poistky máš na akumulátore...

jj 3 pojistky:D nasel sem,ale  fabei nema nejake obrovske? ja na fiatu mel 50 az 80 A. snad 6. a pak asi 2é relatek zatim se nenasel ani jedno. nejaky by melo byt pod volantme,ale nevim jetsli musi cela palubka dolu.

• 4 měsíce později...

jj 3 pojistky:D nasel sem,ale  fabei nema nejake obrovske? ja na fiatu mel 50 az 80 A. snad 6. a pak asi 2é relatek zatim se nenasel ani jedno. nejaky by melo byt pod volantme,ale nevim jetsli musi cela palubka dolu.

Ty "obrovské" jsou ty plechové propojky na šroubky co vidíš, když sundáš kryt na akumulátoru. Nejsou vytahovací jako ty v boxu hned vedle.

• 3 měsíce později...

Na té kartičce sice jsou symboly, k čemu která pojistka patří, ale není tam vůbec kolik A má která mít, takže jdu koumat návod (který v autě samozřejmě není).

Jinak proč to dělám, zaprvé včera zapraskalo v rádiu, zablikalo a zhaslo a pak už nehrálo. Myslíte, že to souvisí s pojistkami, nebo to "rádio" mám vyhodit?

Na pozici pro rádio totiž zrovna žádná pojistka není a není to poprvé, co jsem se setkal s rozdílem rozmístění pojistek mezi návodem a skutečností ve voze.

Další věc je, že za jízdy (nebo po zhasnutí motoru) nejdou otevřít 5. dveře, musím otevřít vždy zadní dveře (levé nebo pravé), jinak se do kufru nedostanu, co to je za kravinu? Ten kufr se prostě zamkne, ale měl by se odemknout, když jako šofér vystoupím přeci ne?

Díky za rady

• 3 roky později...

Co se stane, když vyndám pojistky vyhřívání sedadel, rádio, navigace a nebudou tam opět navráceny.
Nebude to mít nějaký vliv na činnost ŘJ během provozu?
Ještě jsem přidal přehled pojistek na Fabii I./1,2 HTP

Pojistky Fabie I.a.jpg

Pojistky Fabie I.jpg

Tisk pojistky.jpg

Upraveno od Turista
Přidání označení pojistek

nebude, jen v záznamech mohou zůstat chyby, ale ty po nějaké době zmizí

• 2 roky později...

dobrý nápad dát sem tu kartičku s popisem pojistek. Jak to mám ale u Fabie I Junior? Pojistky jsou na levém boku od volantu. A ještě jedna věc: slyšel jsem, že přední stěrače a zadní stěrač mají vlastní pojistky. Číslo a sílu pojistky zadního stěrače znám,jde o pojistku 32 a má 10A, ale kde ji mám hledat? V interiéru pod volantem jsou jen pojistky od čísla 39. Rád bych dořešil problém nefunkčnosti zadního stěrače, a pravděpodobně to bude dáno špatnou pojistkou. Díky všem za rady.

Upraveno od FrantaMohyla

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.