tondas Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Vazeni jsem tu poprve tak mozna to sem nepetri ale mam fabii 1,4MPI 50Kw r.v.2001 a zajimalo by me za kolik mam tim na mysli spotrebu benzinu tento motor jezdi ja mam takovou zkusenost ze asi tak 7,5l a co vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 to zalezi od stylu jazdy s MPI nemam skusenost ale s toho co ostatny pisu tak cca 7l coz mas aj ty. ja u 16V mam cca 6,5-7L. to je spotreba kombinovana po meste a jej okrajoch. inac mimo mesto je to od 5-6L ale väcsinou 5,6-5,7 L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 no ja sem obvykle taky tak na 6 - 7 litrech , ale zalezi na stylu jizdy, minuly tyden jsem jezdil prevazne po dalnici a tam me to papa hodne,je pravda ze jsem jel na maximum ... nemam pal pc takze spotreba je pouze natankovano vs projeto a to me to sezralo cca neco mezi 9 - 10 litry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Najezdil jsem s tímhle MPIčkem cca 40.000km a spotřeba se pohybovala kolem 7 litrů, ale dalo se jet i za 6 - po dálnici a hooodně lehká noha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 1,4mpi, rv. 2001, počítač mě na dálnici ukazuje kolem 6,3l, a jinak průměrná 6,8 s lehčí nohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Po městě pal. pc hlásí 6,9 l/100km, dálky s lehkou nohou hlásí 5,9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Já okolo 7.. Mám ale chiptuning a sportovní výfuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandoo Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 ja mam 44kW a najmenej mi to zralo 4.9 ale dlhodoby priemer mam myslim 6.1 alebo tak nejak... ale dost mi pomaha PP, bez neho by to bolo trochu viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 dlouhodobý prumer mám 8.5l ale jezdím jen mesto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 ja mam lehkou nohu a vezme si to 6,2 dlouhodobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host žosík Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Vlastním 1,4 50kW 2001 Combi a s čistým svědomím mohu napsat. že s lehkou nohou a rychlostí do 100 km/h mám průměrnou spotřebu N95 5,6 l/100km. V pohodě a žádná brzda nejdem. Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakk Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Úžasné!!! To máte stejnou spotřebu jako já u TDIčka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Úžasné!!! To máte stejnou spotřebu jako já u TDIčka.. A to nevis, ze HTP ma jeste min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 HTP je ale jinak nic ve zlým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no flame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 už se to tu probíralo a nejak se tu u techto motoru oběvovalo vetší číslo ja mam 1.4 50kw a po mestě to je 7,5-8l je známé že tyto motory si rády vezmou tak ti co tu mluví o šesti až sedmi litrech at to zvednou tak o litr a neplácají bláboli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Já jezdim tak ze 30% dálnice, 40% město (většinou pražskej provoz) a zbytek okrsky. Kombinovaná spotřeba 7,2 l někdy 7,5 l, a ani o trochu víc, ba ani o trochu míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawk Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 taky mi to žere kolem 7,5 l + - 0,5 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Dlouhodobá spotřeba 6,4 l jezdím 60% město zbytek silnice 1 a 2 třídy.Dálky 5,8 l při prům. rychlosti 75 km/h. Údaje podle PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 da se fakt jezdit i neco pod 6 litru, ale to musi byt sakra plynula jizda s lehockou nohou .. jinak sviznejsi jizda bere mezi 7-8 litry na sto ve meste, dalnice obcas i pod 7, kdyz se vyuzivaji kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 PP jeste nemam, ale spotrebu mam cca 9 litru, je to dost, ale temer jen dalnice a mesto......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Ja mam 1,4MPI uz 4. rok a sotreba pred chipem byla 8,5 a min ani prd,i vic.A kdyz sem ji podrzel nebyl problem jet za 10l.. Chip mam cca rok a spotreba sla dolu skoro o litr,takze se pohybuju nekde mezi 7,5 a obcas to skoci k 8l...Jediny,kdy jsem jel "za levno" bylo chorvatsko ve trech lidech a s ne nalozenym autem za 6,9...A jak rika bobik..Ja osobne spotrebe pod 6 litru nejak nemuzu verit...Ani pod tech 7 se mi nechce zdat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Četl jsem, že jeden ekonořidič jel s 1.4 TDI 850 km v kuse při průměrný rychlosti 70 km a jeho průměrná spotřeba byla 2,6 l/100 km. 200 km dálnice, zbytek město a okresky. To je slušný, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Četl jsem, že jeden ekonořidič jel s 1.4 TDI 850 km v kuse při průměrný rychlosti 70 km a jeho průměrná spotřeba byla 2,6 l/100 km.200 km dálnice, zbytek město a okresky. To je slušný, ne? S touto Fábii byl i ten test...jízda přes x státu Evropy za omezené finance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Ja mam 1,4MPI uz 4. rok a sotreba pred chipem byla 8,5 a min ani prd,i vic.A kdyz sem ji podrzel nebyl problem jet za 10l.. Chip mam cca rok a spotreba sla dolu skoro o litr,takze se pohybuju nekde mezi 7,5 a obcas to skoci k 8l...Jediny,kdy jsem jel "za levno" bylo chorvatsko ve trech lidech a s ne nalozenym autem za 6,9...A jak rika bobik..Ja osobne spotrebe pod 6 litru nejak nemuzu verit...Ani pod tech 7 se mi nechce zdat.. Fakt se nechá - dá-li se počítači věřit, jezdím mimo město silnice I. třídy za 5,9. Je to pořád po rovině (akorát kličkuješ mezi dírama ) při rychlosti 90-120 km/hod. Musí být teplo (ne leden) a dá se. Několikrát vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.