ferda25 Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Na ESP 9.0i lze změnit možnost vypnutí ASR na kompletní vypnutí ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo_27 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Jedine co me mrzi, ze jsem si nepriplatil za climatronic a parkovaci senzory, ale ty jdou dodelat, stejne jako asistent rozjezdu do kopce (diky ferdovi25). Jeste me stve zvuk motoru s plechovymi koly. Zdravím ako sa dá dorobiť asistent rozjazdu do kopca? Nie že by som bez toho nevedel žiť ale zaujíma ma to. Predpokladám že je to len sw úprava... Manželka by to možno niekedy použila.... Fabku môžem porovnať zo starou xsarou 1,9D s ktorou jazdím posledných 5 rokov a veru dopadlo by to zvláštne...ale to je trošku off topic a 1,9D ndes už asi nikoho nezaujíma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 dobrá otázka..to by mě taky docela zajímalo....tak snad někdo tu na to odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 dá sa to cez VAG aktivovať ale musíte mať ESP, také info aspoň mám, keď budem mať čas tak sa chcem na to pozrieť na sestrinej fabii má sice pred FL fabiu ale má ESP a podľa niektorých sú tie jednotky rovnaké (neviem či je to pravda), na novej fabii čo máme doma tak tam to je a na semaforoch ktoré sú v miernom briežku to dosť pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Pokud není ESP, určitě to dokódovat nepůjde, u před FL nevím, ale u FL pokud je, tak je velká šance, že to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Treba sa pozrieť na VCDS, pravdepodobne sa to bude dať nastaviť ak tam je ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Pokud umí nastavovat na VCDS , není nic jednoduššího, než to vyzkoušet. Píšu o tom tady http://forum.skodahome.cz/topic/92862-kódovanie-bcm-u-faceliftu/?p=1845056 Kódování jednotky ABS, v 16 byte, 0 bit - 1 asistent zapnutý - 0 asistent vypnutý. Podrobněji: v dlouhém kódu se podívat jaké je 3. číslo zprava. Je-li sudé, je asistent vypnutý. Liché, je zapnutý. Např. já jsem ho chtěl vypnout a měl jsem tam 3, tak jsem změnil na 2. Pro vypnutí odečíst 1, pro zapnutí přičíst 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Abych nezakladal dalsi tema,poprosim zkusenejsi hledace ,zda mi pomohou lokalizovat topic,kde je popsana dodelavka esp a vymena bubnu za kotouce,nekde jsem to tu cetl a nemohu to objevit.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Výměna brzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.