Duben 15, 201312 r Autor Po delší odmlce zdravím všechny příznivce jedničkových Octavií. Po nátlaku několika lidiček jsem opět vyrobil několik sad MDF redukcí pod přední 165 mm reproduktory. V případě, že vylepšujete audio svého miláčka, bez výměny drnčícího plastového rámečku se neobejdete. Varování před podložkami viz pravé foto v horním přízpěvku od fancarhifi: Ten šunt nejde ani namontovat (viděl jsem to v praxi), tak si prosím objednejte ověřenou profesionální kvalitu. Info o ceně a podmínkách dodání mi pište přímo na e-mail: Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Duben 24, 201411 r Pokud máš zájem o podložky... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/201-2-MDF-redukce/5/1865-MDF-Skoda-Octavia-I ...případně i nějaké vhodné repro...
Březen 22, 201510 r Autor Jaro je tady a různé úpravy aut taky... Upozorňuji, že mám poslední 3 páry předních MDF podložek pro Octavii I. Cena 600,- za pár + pošta. Nechal jsem toho už několikrát, ale vždy mně někdo přemluvil, abych ještě jednu sérii vyrobil. Tentokrát už ne. Tak že neváhejte dlouho. Poslední 3 páry a pak už na trhu zůstanou jen ty škaredé, nevydařené, sekerou otesané plagiáty, které ani nejdou na dveře namontovat... Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Září 21, 20168 r Zdar chlapi. Mam mozna hloupy dotaz, ale koupil jsem si nove repro 13 cm Hertz EV 130,5 namísto puvodních vedle zadního plata (Liftback). Bohuzel jsem docela zklamany a v podstate se da rici ze jsem nepoznal rozdil oproti origos reprakum zejmena postradam jakekoliv basy. (V recenzich nekdo motoval do octavie I a vynachvalil to do nebe....) Ty Herztzy maji ovsem vetsi membranku tak jsem musel repro vypodlozit dvema matkama a tak tam vznika volny prostor mezi prirubou repraku a tim plastovym nosicem plata. Myslite ze kdyz dam distancni podlozky nad repro pomuze mi to? zlepsi se tim "akustika kufru" a budou tony hlubsi ?? PS:Kdysi jsem si takove to repro namontoval ve felicii do plata a hralo to velmi obstojne (akorat se nedalo poslouchat ze zadnich sedacek) Predem se omlouvam za mozna blby dotaz ale stve me ze jsme zaplatil 1500 a nevidim v nicem rozdil... Dekuji Upraveno Září 21, 20168 r od JOKINEN
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.