johnxx Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Dnes jsem konecne vymontoval napinak drazkoveho remene, ze ho vymenim za novy, co my dosel, ale mam problem, na moji motorizaci s klimou mam mit napinak s kodem 032145299A, ten mam, ale co jsem vymontoval ten stary, tak ten je 032145299C, je trosku jiny, tak budu nucen jen vymenit lozisko na starem napinaku, ale nevim jake cislo loziska to je, stare je na srot z toho nic nevyctu, nejaky typy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Tak objednaj spravny napinak na tvoje auto a nic nemusis menit!!!! A mas to komplet nove nie len lozisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 23. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Ja jsem objednal spravny na moje auto s kodem 032145299A, ale problem je ten ze je tam 032145299C coz pochazi z VW Golf 3 nebo Seat Toledo coz jsem se docetl, kdybych tam chtel dat ten co tam patri a mam doma, tak bych musel vymenit i drzak alternatoru, coz jsou 4 000 Kc na vic a to uz je moc velika investice. Je tam totiz dodelavana klima a asi pochazi z jinyho auta. Nevim jak to bude s reklamaci toho dilu co my poslaly, ten co by me tam pasoval tak nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 kup si ten s C a je to jen ložisko neseženeš tohle se mění komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 24. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2010 No nekdo tady uz myslim psal, ze se da vymenit i jen to lozisko, prijde mi zbytecny utracet dalsi penize za dalsi napinak s kladkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Ložisko se dá vyměnit, sám sem je měnil. Rozměry si bohužel nepamatuju. Ložisko sem tam dával nějakej speciál se sníženejma vibracema nebo tak nějak, už přesně nevím, ale v obchodě s ložiskama poraděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 24. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Tak to uz poradne nechapu, mam O1 1.6 55 kw, r. v. 98, motor s klimou a posilovacem rizeni, podle meho oznaceni motoru tam ma mit napinaci element s cislem 032145299A, vykuchal jsem 032145299C a ted jsem na netu zjistil ze nahrada za "C" je "F" http://www.profiautodily.cz/index.php?ProductID=1947860 , coz je ale pro vozy bez klimy, tak me to nekdo uz vysvetlete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fhs Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Aký máš priemer tej kladky 70 alebo 76mm?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Prumer kladky je 70 mm, jen me jeste zajima na co je ta vec na obrazku nize, jestli je to na zajisteni a po namontovani do motoru, jestli to mam odjistit nebo jeste pred montazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 je to aretační kolík co se vytáhne až po montáži a nasunutí řemene je to pro lepší montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.