kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ne, to bylo na klacu, takze ted patris jeste mezi ty trapnejsi lidi :smich: tsss, kašpárku, to bych se bál abych ti nezlámal špejličky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tos pokakal ted.... Pockej az se uvidime, urvu ti hnaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 oka, jak chceš, takle podobně podává ruce jeden známej když si jde vyzvednout pohledávku(zlomí ji buďto v lokti, bo ramenu, jde oto jak se to zrovna šikne )(to mi připomíná tvoji adresu ještě někde mám , tak mu asi řeknu, že si na mě byl zlej aby si stebou šel potykat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 A uz je to tadyyyy.... Srabeeeeeeeeeee... Sam se bojis, vid?? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 to ne ale se sračkama se taky patlaj hovnocucáři a ne já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Aaaaa, Vlada pritvrzuje, hmmmm... Tak jo Ale pamatuj, ta sracka te zlomi vejpul az te zase potka Ridit budes nohama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 no jo musí se přitvrzovat, protože jak se řiká, cím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Klaco, klaco... Nestvi nebo otevru pytel a pustim na tebe pavu a heckeera A to teprve uvidis ten mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 no fuj!!! , na tvuj pytel a kor na to co je uvnitř nejsem ani trochu zvědavej, ty prde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Grrrrr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Grrrrr.... děláš si to sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Ja na to mam lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) toto téma bys měl uzamknout! 12 stran a samý sračky.... Editováno: 29. Srpen 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jj, ale hlavne tvuj prispevek tomu dodal punc inteligence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jj, ale hlavne tvuj prispevek tomu dodal punc inteligence Asi si zvyklý mít vždy poslední slovo, že? Ty máš taky HTPčko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 jj, ale hlavne tvuj prispevek tomu dodal punc inteligence Příspěvky za každou cenu, jeden vedle druhého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 jj, ale zalozil to tu jeden z tvych kamaradicku The Driver: Nou, ja mam MPi - podle pavy motor, ktery nikdy nemel spatrit svetlo sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nou, ja mam MPi - podle pavy motor, ktery nikdy nemel spatrit svetlo sveta Suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 jj, ale zalozil to tu jeden z tvych kamaradicku The Driver: Nou, ja mam MPi - podle pavy motor, ktery nikdy nemel spatrit svetlo sveta Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! pak už je mi naprosto fuk jestli má někdo 4 litra nebo 13ku a jestli jezdí na LPG nebo líh.... MPička nejsou špatný, otec to má ve Fábii taky a jede slušně! - spotřeba solidní, odpich taky má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ty jo, tak ted te bude pava nesnaset stejne jako me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ale TDíííí je TDíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! A jeje dalsi s HTP komplexem ty ses taky Ynteligent? BTW Ty nemas v oktavce treti valec? Editováno: 30. Srpen 2006, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! A jeje dalsi s HTP komplexem ty ses taky Ynteligent? BTW Ty nemas v oktavce treti valec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 tak dlouho bylo toto tema mrtve, ale uz zase zije arogance se vratila... HIP HIP HURÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! A jeje dalsi s HTP komplexem ty ses taky Ynteligent? BTW Ty nemas v oktavce treti valec? Já mam dokonce i 4. válec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.