Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! A jeje dalsi s HTP komplexem ty ses taky Ynteligent? BTW Ty nemas v oktavce treti valec? Já mam dokonce i 4. válec jsem slysel, ze 4-valce vetsinou stejne jedou na 3. Tak u HTP byl ten jeden poruchovej uz odstranen only joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! A jeje dalsi s HTP komplexem ty ses taky Ynteligent? BTW Ty nemas v oktavce treti valec? Já mam dokonce i 4. válec jsem slysel, ze 4-valce vetsinou stejne jedou na 3. Tak u HTP byl ten jeden poruchovej uz odstranen only joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!! :smich: tohle uz jsem vazne dlouho neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Mam toho i vic :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Mam toho i vic :smich: treba babetu, Martine hranáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!! A jeje dalsi s HTP komplexem ty ses taky Ynteligent? BTW Ty nemas v oktavce treti valec? jj, já jsem taky intelektuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobriku, si koledujes s tim Hranacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bobriku, si koledujes s tim Hranacem Bobříka uz radeji ne tak promin Czeslawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Radsi woe se ohanej, at mam 15.9. pripravenej maxibonbonek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Radsi woe se ohanej, at mam 15.9. pripravenej maxibonbonek mam pro tebe arogantne dobrou zpravu, mozna pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Good, good Very good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 jj, ale zalozil to tu jeden z tvych kamaradicku The Driver: Nou, ja mam MPi - podle pavy motor, ktery nikdy nemel spatrit svetlo sveta Kamaráde, nechci se tě dotknout, ale vše obracíš k obrazu svému. Já nikdy nenapsal, že MPi neměl spatřit světlo tohoto světa, v době svého vzniku (60-ta léta minulého století) to byl velmi moderní motor, ale psal jsem, že se neměl objevit pod kapotami Fabií. Jednoduše řečeno, éra tohoto motoru měla skončit s ukončením výroby Felicií. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A ty zas jednou umres na zaludecni vredy, protoze vsechno beres moc vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A ty zas jednou umres na zaludecni vredy, protoze vsechno beres moc vazne Žaludeční vředy způsobuje nějaká bakterie, kterou musíš nejdřív někde chytit a pak na ní stejně dostaneš léky, který jí zabijou. Už před 30-ti lety na to přišli 2 vědci, snad z Maďarska, a před 2-3 lety za tento objev dostali Nobelovu cenu. Donedávna se tradovalo, že vředy jsou ze špatný životosprávy a nepravidelnýho jídla, ale následná léčba nezabírala. ....stačí se někdy mrknout na pořady čt2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Žaludeční vředy způsobuje nějaká bakterie, kterou musíš nejdřív někde chytit a pak na ní stejně dostaneš léky, který jí zabijou. Už před 30-ti lety na to přišli 2 vědci, snad z Maďarska, a před 2-3 lety za tento objev dostali Nobelovu cenu. Donedávna se tradovalo, že vředy jsou ze špatný životosprávy a nepravidelnýho jídla, ale následná léčba nezabírala. ....stačí se někdy mrknout na pořady čt2... Tak, správně. A proto se musí pít kefír a podobné kysané mléčné výrobky, které obsahují kultury, které tyhle zlé bakterie ničí. Pak nemůže dostat vředy ani Pava, když na ulici potká fábii MPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Jenze pava, ten je dostane ze me. Pac ja jsem bakterie, kterou by on nejradsi zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A ty zas jednou umres na zaludecni vredy, protoze vsechno beres moc vazne Žaludeční vředy způsobuje nějaká bakterie, kterou musíš nejdřív někde chytit a pak na ní stejně dostaneš léky, který jí zabijou. Už před 30-ti lety na to přišli 2 vědci, snad z Maďarska, a před 2-3 lety za tento objev dostali Nobelovu cenu. Donedávna se tradovalo, že vředy jsou ze špatný životosprávy a nepravidelnýho jídla, ale následná léčba nezabírala. ....stačí se někdy mrknout na pořady čt2... Ale to přece Martinoslav nemůže vědět, ten dokáže jen mlátit hubou naprázdno. Viz. toto téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Pavo, co prispevek, to perla Mas ty vubec nejake kamarady?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) Pavo, co prispevek, to perla Mas ty vubec nejake kamarady?? Myslíš, tohle si myslím i já o tvých příspěvcích.... Zkus se nad tím zamyslet. Pořád čekám, nějaké varování a pořád nic... Editováno: 30. Srpen 2006, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Pavo, kdyz ty se beres moc vazne Copak se s tebou da rozumne diskutovat, kdyz uz predem odsoudis vse, co napise Martinoslav?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Pavo, kdyz ty se beres moc vazne Copak se s tebou da rozumne diskutovat, kdyz uz predem odsoudis vse, co napise Martinoslav?? Všechno ne, pokud s tvým názorem souhlasím, napíšu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Jenze takove prispevky neexistuji, nebo jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Jenze takove prispevky neexistuji, nebo jo?? Pravda, je jich málo, ale existují. Teď, jak se v něčem s tebou shodnu, dám ti "hlasitě" vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Martinoslav + Pava: Teda tohleto je ještě lepší seriál než Ošklivka Betty. A když budete ještě tak půl roku pokračovat, tak to bude mít i stejně dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.