Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!!

A jeje dalsi s HTP komplexem :smich: ty ses taky Ynteligent? lol

BTW Ty nemas v oktavce treti valec? :unsure:

Já mam dokonce i 4. válec :p

jsem slysel, ze 4-valce vetsinou stejne jedou na 3. Tak u HTP byl ten jeden poruchovej uz odstranen :smich::D

only joke ;)-_-

Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!!

:smich: :smich: lol

Nevim, mě vaděj jen 3. válce, pač sou to plečky a taky motory stylu: 1.0 12V, 1.1 a 1.2!!!

Já mam dokonce i 4. válec :p

jsem slysel, ze 4-valce vetsinou stejne jedou na 3. Tak u HTP byl ten jeden poruchovej uz odstranen :smich::D

only joke ;)-_-

B):smich:

Toto tema je ztelesnena arogance me osobe, vazte si toho, pac jaaaaaaaaaaaaaa jsem MARTINOSLAV Z USTI NAD LABEM woe, a NEBERTE SI ME DO HUBY, NEBERTE!!!!!!!

:smich: :smich: lol

tohle uz jsem vazne dlouho neslysel ;):blbec:

Mam toho i vic :smich: :smich:

Mam toho i vic :smich: :smich:

treba babetu, Martine hranáči :D:smich:lol;)-_-

:palec2::smich:lol

jj, já jsem taky intelektuál :ph34r:

Bobriku, si koledujes s tim Hranacem :smich::fakac:

Bobriku, si koledujes s tim Hranacem :smich::fakac:

Bobříka uz radeji ne ;)

tak promin Czeslawe :D:p

Radsi woe se ohanej, at mam 15.9. pripravenej maxibonbonek :D;)

Radsi woe se ohanej, at mam 15.9. pripravenej maxibonbonek :D;)

mam pro tebe arogantne dobrou zpravu, mozna pristi tyden ;)

jj, ale zalozil to tu jeden z tvych kamaradicku :p

The Driver: Nou, ja mam MPi - podle pavy motor, ktery nikdy nemel spatrit svetlo sveta -_-

Kamaráde, nechci se tě dotknout, ale vše obracíš k obrazu svému. Já nikdy nenapsal, že MPi neměl spatřit světlo tohoto světa, v době svého vzniku (60-ta léta minulého století) to byl velmi moderní motor, ale psal jsem, že se neměl objevit pod kapotami Fabií. Jednoduše řečeno, éra tohoto motoru měla skončit s ukončením výroby Felicií. Toť vše.

A ty zas jednou umres na zaludecni vredy, protoze vsechno beres moc vazne :D;)-_-

A ty zas jednou umres na zaludecni vredy, protoze vsechno beres moc vazne :D;)-_-

Žaludeční vředy způsobuje nějaká bakterie, kterou musíš nejdřív někde chytit a pak na ní stejně dostaneš léky, který jí zabijou.

Už před 30-ti lety na to přišli 2 vědci, snad z Maďarska, a před 2-3 lety za tento objev dostali Nobelovu cenu.

Donedávna se tradovalo, že vředy jsou ze špatný životosprávy a nepravidelnýho jídla, ale následná léčba nezabírala.

....stačí se někdy mrknout na pořady čt2... :p

Žaludeční vředy způsobuje nějaká bakterie, kterou musíš nejdřív někde chytit a pak na ní stejně dostaneš léky, který jí zabijou.

Už před 30-ti lety na to přišli 2 vědci, snad z Maďarska, a před 2-3 lety za tento objev dostali Nobelovu cenu.

Donedávna se tradovalo, že vředy jsou ze špatný životosprávy a nepravidelnýho jídla, ale následná léčba nezabírala.

Tak, správně. A proto se musí pít kefír a podobné kysané mléčné výrobky, které obsahují kultury, které tyhle zlé bakterie ničí. Pak nemůže dostat vředy ani Pava, když na ulici potká fábii MPI. :smich:

Jenze pava, ten je dostane ze me. Pac ja jsem bakterie, kterou by on nejradsi zabil :smich:;)-_-lol

Ale to přece Martinoslav nemůže vědět, ten dokáže jen mlátit hubou naprázdno. Viz. toto téma ;)

Pavo, co prispevek, to perla :palec: Mas ty vubec nejake kamarady?? :D:p

Pavo, co prispevek, to perla :palec: Mas ty vubec nejake kamarady?? :D:p

Myslíš, tohle si myslím i já o tvých příspěvcích.... Zkus se nad tím zamyslet. Pořád čekám, nějaké varování a pořád nic... :D

Upraveno od pava

Pavo, kdyz ty se beres moc vazne -_- Copak se s tebou da rozumne diskutovat, kdyz uz predem odsoudis vse, co napise Martinoslav?? :p

Pavo, kdyz ty se beres moc vazne -_- Copak se s tebou da rozumne diskutovat, kdyz uz predem odsoudis vse, co napise Martinoslav?? :p

Všechno ne, pokud s tvým názorem souhlasím, napíšu to.

Jenze takove prispevky neexistuji, nebo jo?? :palec:;)

Jenze takove prispevky neexistuji, nebo jo?? :palec:;)

Pravda, je jich málo, ale existují. Teď, jak se v něčem s tebou shodnu, dám ti "hlasitě" vědět. :D

Martinoslav + Pava: Teda tohleto je ještě lepší seriál než Ošklivka Betty. :smich: A když budete ještě tak půl roku pokračovat, tak to bude mít i stejně dílů. :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.