Květen 4, 200619 r vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ... vždyť si dělám prdel , ale čipek chci taky furt ale nejsou penise V jakékoliv lékárně ho maj za celkem přijatelný penízek
Květen 4, 200619 r A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří:Kláca HTP 47kW no chip Já 47kW HTP chip Martinoslav MPI 44kW Bobika MPI 50kW Fugas 16V 55kW a další Bobika vam woe netrhne prdel....jako.... pac je to formule.....
Květen 4, 200619 r Kliky do laku a odstran uz konecne to protipruvanovy plexi Jinak peknej offroud, jako ten muj
Květen 4, 200619 r A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří:Kláca HTP 47kW no chip Já 47kW HTP chip Martinoslav MPI 44kW Bobika MPI 50kW Fugas 16V 55kW a další Bobika vam woe netrhne prdel....jako.... pac je to formule..... No moc to Formuli nepřipomíná..ta je asi o fous níž Néé ale jinak pěkný kolečka:) Pořídil jsi nové? Podej o nich nějaké přibližujíci info
Květen 4, 200619 r Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... A pak že to není formule když je obutá do F1
Květen 4, 200619 r Martinoslav: protipravone plexi tam zustane a tobe za 14 dni prilepim chromovy klicky a na zadni okno dostanes polepku Fást end Fjůrijous
Květen 4, 200619 r Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... A pak že to není formule když je obutá do F1 ano pane...... .....oni tomu neverili......
Květen 4, 200619 r Martinoslav: protipravone plexi tam zustane a tobe za 14 dni prilepim chromovy klicky a na zadni okno dostanes polepku Fást end Fjůrijous Hele, rika ti neco vysada silnejsiho?? ja ti taky neco dam, pres drzku
Květen 4, 200619 r Tak, a ted tady nebudu jenom za hajzla, ktery zamyka temata, ale jeste za agresora a nasilnika :smich:
Květen 4, 200619 r tak ted nevim, kdo padal, ale dal jsi mi preci pesti do bricha, ale ja mam dokonyly brisni svaly, tak te bolela ruka.... a cernej strop asi taky probehne.........
Květen 4, 200619 r Tssss, to jsem nebyl ja, to byla klacova Martina.... Ja ti rikal nesahej ji na ten zadek :smich: Ja uz pak o tebe jenom zakopl Tak to chvalim Interier, podle me, razantne ziska na exkluzivite...
Květen 4, 200619 r Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... Hm to je pecka Jen teda by to asi chtělo kratší pružiny co ?? Taky by se mi libili větší kola ale nechce se mi moc do nových pružin...zase peněz...na kolik Tě vlastně přišly ty nová kola? Pokud to neni tajemství
Květen 4, 200619 r Tssss, to jsem nebyl ja, to byla klacova Martina.... Ja ti rikal nesahej ji na ten zadek :smich: Ja uz pak o tebe jenom zakopl Tak to chvalim Interier, podle me, razantne ziska na exkluzivite... se tu valim smichy draku....... .......
Květen 4, 200619 r bobik: tys fakt nasadil 17???-to mě poser!! Edit: chces tedy posrat??? Upraveno Květen 4, 200619 r od Bobik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.