Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 to víš, já tě znám, nejsem ten, který vynáší HTP do nebes výkonů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Uvidíme se a dáme řeč osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 vždyť mě znáš, mám sice chip, ale nic z toho nedělám, jsem zvědavý na tvůj podvozek v reálu, Martin to snad naplánuje termínově, pak už jen sluníčo a pohoda ... vždyť si dělám prdel , ale čipek chci taky furt ale nejsou penise V jakékoliv lékárně ho maj za celkem přijatelný penízek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří:Kláca HTP 47kW no chip Já 47kW HTP chip Martinoslav MPI 44kW Bobika MPI 50kW Fugas 16V 55kW a další Bobika vam woe netrhne prdel....jako.... pac je to formule..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Kliky do laku a odstran uz konecne to protipruvanovy plexi Jinak peknej offroud, jako ten muj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 kliky pujdou do laku brzy a jeste jeden skrabanec, ale offroad to moc nejni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 A hlavně to zastoupení, můžeme udělat porovnání, pro rejpaly - objektivní se vším co k tomu patří:Kláca HTP 47kW no chip Já 47kW HTP chip Martinoslav MPI 44kW Bobika MPI 50kW Fugas 16V 55kW a další Bobika vam woe netrhne prdel....jako.... pac je to formule..... No moc to Formuli nepřipomíná..ta je asi o fous níž Néé ale jinak pěkný kolečka:) Pořídil jsi nové? Podej o nich nějaké přibližujíci info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... A pak že to není formule když je obutá do F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Martinoslav: protipravone plexi tam zustane a tobe za 14 dni prilepim chromovy klicky a na zadni okno dostanes polepku Fást end Fjůrijous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... A pak že to není formule když je obutá do F1 ano pane...... .....oni tomu neverili...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Martinoslav: protipravone plexi tam zustane a tobe za 14 dni prilepim chromovy klicky a na zadni okno dostanes polepku Fást end Fjůrijous Hele, rika ti neco vysada silnejsiho?? ja ti taky neco dam, pres drzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 a tobe rika neco respekt ze starsich..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 mamííííííííííí pomóóóóc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tak, a ted tady nebudu jenom za hajzla, ktery zamyka temata, ale jeste za agresora a nasilnika :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 a to kluci nevedi, ze jsi me chtel zmlatit a ukrast mi auto........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tak to jsem teda nechtel To tvoje nema cernej strop Jo a upadl jsi sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 tak ted nevim, kdo padal, ale dal jsi mi preci pesti do bricha, ale ja mam dokonyly brisni svaly, tak te bolela ruka.... a cernej strop asi taky probehne......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tssss, to jsem nebyl ja, to byla klacova Martina.... Ja ti rikal nesahej ji na ten zadek :smich: Ja uz pak o tebe jenom zakopl Tak to chvalim Interier, podle me, razantne ziska na exkluzivite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 bobik: tys fakt nasadil 17???-to mě poser!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Dezent V 7Jx17".......pneu Eagle F1...... Hm to je pecka Jen teda by to asi chtělo kratší pružiny co ?? Taky by se mi libili větší kola ale nechce se mi moc do nových pružin...zase peněz...na kolik Tě vlastně přišly ty nová kola? Pokud to neni tajemství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tssss, to jsem nebyl ja, to byla klacova Martina.... Ja ti rikal nesahej ji na ten zadek :smich: Ja uz pak o tebe jenom zakopl Tak to chvalim Interier, podle me, razantne ziska na exkluzivite... se tu valim smichy draku....... ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 (editace) bobik: tys fakt nasadil 17???-to mě poser!! Edit: chces tedy posrat??? Editováno: 4. Květen 2006, autor: Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.