Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak pánové jen taková blbůstka.Zajímaloby mně kde byla u Vás v místě vašeho bydliště nebo zaměstnání v letošní zimě nejnižší teplota.

Začnu - Brněnská přehrada přístaviště 19,5 stupňů pod nulou. :help:

Kolín dnes -17°C (5:30)

Radim u Kolína dnes -21°C (5:45)

Tak u nás - Karlovarsko.....pouhých -17°C a to bylo okolo 1h ...teď je tu -14°C...takže relativně pohoda :)

Ostrava *23,5

okolí Pelhřimova -29°

velká Bíteě -24,5stC přes noc venku fabia 1,9 TDI ATD. Po 20 min oživování motoru umřela baterka :D

tak dneka v 8:45 hodin v Hrušovanech u Brna dle teploměru na autě -17stupňů, na baráku dokonce -19stupňů. když jsem vyjel na volné prostranství, tak auto ukazovalo -24 tupňů :ph34r:

musím říct, že auto překvapilo, mám ho dva měsíce a startuje na první nažhavení. ale už by se mohlo oteplit

velká Bíteě -24,5stC přes noc venku fabia 1,9 TDI ATD. Po 20 min oživování motoru umřela baterka :D

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

dnes rano bratislava -16°C

pánové nechci vás naštvat,ale dnes maledivy,město Male 29 stupínku,teplota moře 23 stupínku,holky na plaži v plavkách,nechce se mi domu... :p ale do 22.2. to tady vydržím.

Že se nestydíš :aggressive: Kdyby praotec Čech popošel ještě o pár kilometrů dále na jih, mohl jsem se taky válet na pláži s nějakým drinkem :palec2:

• Autor

Večer to odhažu,narovnám záda,ráno se probudím a zas kurva padá. Už mně to nebaví. :kuk:

pánové nechci vás naštvat,ale dnes maledivy,město Male 29 stupínku,teplota moře 23 stupínku,holky na plaži v plavkách,nechce se mi domu... :p ale do 22.2. to tady vydržím.

proč Ti nějak nevěřím :p

Večer to odhažu,narovnám záda,ráno se probudím a zas kurva padá. Už mně to nebaví. :kuk:

:palec2::palec2::palec2:

včera č.b. 05.10 - 16 v poho start

dnes stejný čas -5 a kydalo svinstvo

No právě!My už tady máme takový hromady sněhu že to není kam dávat. :feve: Prostě úplnej vopruz.Ještě to musíme vydržet,nic nenaděláme. ;) Jinak u nás-blanensko 27.1.-19,5st.celsia. :help:

• Autor

Kurnik dneska ráno zas -11, ale to včerejší sluníčko bylo super. :palec2:

Vyškovsko, nejnižší teplota co jsem viděl tak byla -19°C, dneska ráno -12°C. Už by se mohlo trošku oteplit kol11

dneska to bylo v celku v poho pouhých - 14 stupínku Mr. C na Vsetínsku

Upraveno od blizard

Tak u nás v 5:00 -8°C

Pobavil mě kolega, který bydlí asi 2km ode mě.

Naměřil 0°C. Asi má digitál a prostřední ledka mu praskla :smich:

• Autor

Možná má od -5 stupňů vyhřívaný teploměr. :feve:

Upraveno od OrOrO

• 1 měsíc později...
  • Autor

9.března Brněnská přehrada -9 stupňů. Jaro kde jsi,mně už ta zima nebaví.help.gif

Upraveno od OrOrO

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.