Přejít na obsah

Bzučení v motoru

SEARCHER

Doporučené příspěvky

:kol-24: Na co budem konkretne pisat kde je vodna pumpa ked aj tak 95% ludi tu z fora si to da vymenit v servise. Urcite si to neopravi doma a sam. :kol-28: Alebo sa mylim??? :kol-27::kol-31:

To raději než blbě neodpovídej vůbec.

Neznamená, že je někdo laik nebo nemá zrovna to potřebné vybavení, nemusí vědět kde je která součástka na autě.

Mimochodem, čím dál víc mně překvapují Tvé jasnovidecké schopnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To raději než blbě neodpovídej vůbec.

Neznamená, že je někdo laik nebo nemá zrovna to potřebné vybavení, nemusí vědět kde je která součástka na autě.

Mimochodem, čím dál víc mně překvapují Tvé jasnovidecké schopnosti.

:kol-47::kol-27:

Moje jasnovidecke schopnosti citaj link kde som uhadol typ motora aj bez carovnej gule. :kol-44::p:smich:

LINK:

Odkaz ke komentáři

Po pár dnech kdy jsem auto konečně nastartoval ( vybitá baterka ), tak jsem to projel a pořád to bzučí jako bych jezdil na zpátečku. Jak jsem pak zaparkoval, tak kolem mě projely 2 auta - je tam hned stopka, takže pak musí zařadit 1...2...3.....no a jak jsem tam tak stál, tak jsem slyšel úplně jasně slyšel, že jim to bzučí takýýýý....jak je to možné? Je to tou zimou??? Co to sakra může být....

Odkaz ke komentáři

Rozvody vyměněny ( kladky, řemen rozvodový + řemen příslušenství, tlumič vibrací, napínací kladka ) a pořád to bzučí....ještě zkusím zapnout vyhřívání, klimu a všechno a uvidím jestli se zvuk změní....a pokud ne tak mně napadá už jen turbo....to se točí podle toho jak mačkám plyn...akorát nevím jestli turbo zabírá i na neutrál, protože to bzučí i v neutrálu když zmáčknu plyn.

A nebo jsem vocas a nevšiml jsem si že mi to takhle bzučí pořád a je to proste diesel :kol-44: tak já už nevím....

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak bohužel "vlastnost" to určitě není,nejhorší je že to jde nejlépe slyšet za jízdy v kabině,pokud ti to někdo tůruje tak to není tak jednoznačné.Tak jsem zhodil klíňák a jel to projet bzučení pokračuje tudíž altík a ostatní věci na řemenu jsou ok.Na volnoběh taktéž ticho. Jelikož to dělá jenom při přídání plynu jakoby do záběru je možné že by to dělala převodovka ?

Editováno: , autor: jelen10
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...