mmm256 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Zdravím,jelikož mi odešlo do věčných lovišť dálkové ovládání k centrálnímu zamykání chtěl bych to vyřešit nákupem nového. A na rakso.cz teď mají akci na tento typ: http://www.rakso.cz/detail/vystrelovaci-kl...unkci-alarmu-2/ Myslíte,že bude do O1 r.v.97 vhodný? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Vaníček Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Z vlastní zkušenosti bych do neoriginálního ovladače ve vystřelovacím klíči nešel. Je to vyrobeno z nekvalitních materiálu, za ty peníze to ani nelze jinak. První problémy jsou už při frézování profilu klíče, planžety jsou většinou z měkeho materiálu. Známému se následne vylomila z těla klíče ta planžeta a to v obou klíčích. Nakže nakonec používá původní klíče a ty vystřelovací má jako přívěšek a používá je jako DO. Pokud neoriginální DO zvolil bych přívěšek na klíče, tam až tak nehrozí mechanické poškození. VV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 rakso sou sra....y jinde see čet že to nic nevydrží ani pád na zem z ruky je to shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Zase tak dramaticky bych to neviděl, dal jsem si na Golfa tyto repliky origo vystřelováků a udělal hned zalepení planžet, tak jak to tady někdo radil. Při frézování nebyl žádný problém, pouze zadní logo a bílé vybarvení středů ovladače vypadá hnusně. Mám to rok a půl a mimo běžné opotřebení, žádný problém a to nejsem zastáncem noname výrobků. Spíš mně nejvíc otrávil přístup pana Šoufka z Rakso, který si z objednávek dělá spíš šoufka. Jinak to do tvého auta půjde namontovat bez problému. Můžu popsat zapojení. Hodně zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.