Přejít na obsah

mmm256

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mmm256

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Baterky v dálkáči mám v pořádku,takže asi opravdu odešel ovladač.No nic,asi koupím nové dálk.ovládání k centrálu. A mikrospínač vyměním až se trochu oteplí.Akorát mi připadá divné,že je špatný mikrospínač ve dvěřích u řidiče a nezavírají se lz dveře.Podle toho co jsem zde četl,tak špatný mikrospínač byl vždy v těch dveřích,které se nezamykaly.Zatím děkuju za rady.
  2. Zdravím,jelikož mi odešlo do věčných lovišť dálkové ovládání k centrálnímu zamykání chtěl bych to vyřešit nákupem nového. A na rakso.cz teď mají akci na tento typ: http://www.rakso.cz/detail/vystrelovaci-kl...unkci-alarmu-2/ Myslíte,že bude do O1 r.v.97 vhodný? Děkuji
  3. Zddravím všechny, mám také problém se zamykáním LZ dveří.Zamknou se až na podruhé nebo napotřetí co zamknu klíčem.Zkoušel jsem zjistit podle návodů tady na fóru,jestli je v těch LZ dveřích vadný mikrospínač a to tak,že jsem otvíral dveře a sledoval,jestli se rozsvítí středové světlo.A světlo se nerozsvítilo akorát,když jsem otevřel dveře od řidiče.Myslíte,že mám vadný mikrospínač ve dveřích u řidiče a ten způsobuje,že se nezavírají levé zadní dveře?A ještě jeden problém,asi před týdnem mi přestalo fungovat dálkové ovládání centrálu.Nevím,jestli zdechnul ovladač,protože při koupi auta jsem dostal jen jeden,ale když zapnu alarm klíčkem v motoru,tak auto normálně houká,když otevřu ručně dveře,ale dálkáč prostě nefunguje.Mohla by být zrada někde jinde?Asi to budu řešit nákupem nového dálk.ovládaní.Moooc děkuju za radu.
  4. Dobrý den,všechny zdravím.Mám octavii 1,8 20V r.v. 1997.Asi před dvěma měsíci mi odešla baterka,kterou jsem asi po dni a půl vyměnil tzn.,že auto bylo po tuto dobu bez proudu.Po výměně baterie mi auto začalo chcípat a to převážne,když otáčky padaly z 1400-1600.Byl jsem v servise na vagu a nebyl zjištěn žádný problém.Auto po týdnu a asi po 150 ujetých kilometrech přestalo chcípat samo.Teď asi dva dny zpět jsem motor trochu protočil,asi 5500 otáček a auto začlo chcípat znovu.Chtěl bych se zeptat,jestli se musí nastavovat škrtící klapka,v servise mi řekli,že u tohoto typu ne.Moc děkuju za radu.
  5. Zdravím všechny, mám octavii r.v.1997 a tento týden se mi zbláznil počítač.Při normální jízdě mi ukazuje momentální spotřebu okolo 51 litrů a průměrná stoupá až na 99,9. Občas se to zméní a ukazuje normálně,ale jen chvíli a pak se to vrátí zase na 51 l.
×
×
  • Vytvořit nový...