nestresuj Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 ked vyberem halogenovy reflektor a dam tam xenonovy reflektor bude pasovat konektor a bude to svietit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 bude to blikat.. je treba nakodovat xenony v BSG.. konektor je stejny.. nepujde naklapeni svetel na kolecko, je treba predelat motorky nebo rovnou automatickou nivelaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 co je to BSG? to naklapanie nepotrebujem niako extra ci ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 je tu tema o xenonech... jestli potrebujes naklapeni tak to uz necham na tobe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 to naklápění samozřejmě potřebuješ !!! Nebo si snad dovedeš představit, že to budeš mít pořád ve stejný poloze ? Naložíš auto a budeš svítit lidem proti tobě do xichtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Chci se zeptat, mam na OII halogeny,... chtěl bych tam hodit xenony,ale nechci dávat nehorázný peníze za origo system s náklonovým čidlem... Projdu na technickej, když tam budu mít motorky na naklápění, alejinak nic dalšího, jako ty čidla a ostřiky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Správně by jsi neměl projít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 No já bych řekl že projdeš pokud Ti půjde ruční naklápění, ty ostřiky určitě nevadí. Můžeš si zavolat na STK a zeptat se než se dotoho pustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Pokud máš xenony tak ostřikovače jsou povinný a pokud nikoho nepodmázneš tak bys projít neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Pokud máš xenony tak ostřikovače jsou povinný a pokud nikoho nepodmázneš tak bys projít neměl. No já tamzatim mám obyč halogeny... Ale nic nevidim v noci, koupil sem hodně inzertovaný OSRAM night light 50% a stejnak prd vidim, hlavně na potkávačky, jak vypnu dálkáče, jedu více méně poslepu a je to nepříjemný a nebezpečný... Takže přemýšlím o xenonech, ale řekli mi že to je cca 25000 za origo jak to má být tolik peněz do toho rvát nechci, tak se pídim co a jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Me vysli xenony na 6000 Kč - predelano na kolecko, takze pohodicka a je to nebe a dudy. Dalsi auto uz bez xenonu nechci protoze to sviti proti halogenum 1000x lepe!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Me vysli xenony na 6000 Kč - predelano na kolecko, takze pohodicka a je to nebe a dudy. Dalsi auto uz bez xenonu nechci protoze to sviti proti halogenum 1000x lepe!!!!! To bych bral taky,ale říká se že to na STK nepouštějí, že se musí dát ty čidla a ostřik a pak až, jinak že se na tom můžou šprajcnout a nepustit to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Přesně tak, pokud by byl problém, tak jedině podplatit a nebo dát na technickou zpět halogeny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 No nejde jen o STK ale i o PČR. Pokud vím tak na Slovensku vloni měli přímo na toto speciální akci. Šli po HIDkách a dodělávaných Xenonech. U Xenonů musíš mít ostřiky a automatickou nivelaci. Pokud jedna z věcí chybí, může vzít PČR malý techničák a odstavit vozidlo pro nezpůsobilost provozu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Tak, tak... už jsem viděl že speciálně po světlech jednou PČR šli i v Kroměříži, někde u Šumperka, v Pardubicích a ve Svitavech měl dokonce problémy člověk co má čočkové H7 a měl tam jen nějakou "blue.." žárovku. Jinak to schvaluju, měli by po tom jít ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 to ':Petr': Jsem taky pro. Je to celkem prasečina HIDky v halogenových parabolách, nebo neseřízený xeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 to ':Petr': Jsem taky pro. Je to celkem prasečina HIDky v halogenových parabolách, nebo neseřízený xeny... No já samozřejmě jen sbíram informace, nechtěl bych oslňovat protijedoucí, samotného mě to štve když jedu a proti jedou jenom scětla a pak minutu nic nevidim po tom oslnění, ale jinak nechápu proč tam cpát tu nivelaci, každej vidí že když naložim auto, že se mi zvednou světla do nebe... tak je hodim kolečkem dolu a je pohodička... Ta nivelace mi přijde zbytečná ale pokud s tim mam mít pak tahanice tak to radši dam jak má bejt... Jinak ty ostřiky jsou taky k ničemu, stejnak to zasraný sklo od much nějakej proud nesundá pokud tam neni stírací guma nebo tak něco... spousta lidí co znam to má odpojený protože než dojedou z Plzně do Prahy a leje a ostřikujou, tak maj prázdnou nádobku... tak to vypnou a je to jakoby to tam vůbec nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 (editace) nevim, co řešíte, prostě to tam podle vyhlášky má být, tak když chcete xenony to tam dáte nebo se na to vykašlete. (typicky český, vše ojebat) O tom, jak je to pak při dopravní nehodě a plnění pojišťovny je tady napsáno mraky. PS: ta dostavba nivelace neni zas tak nákladná Editováno: 23. Květen 2010, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Na kolik teda vyjde doděláni nivelace i s ostřikama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 dle cen tady z bazaru nivelace s ostřiky 7-8t a práce 3-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Co všechno budu potřebovat na udělání xenonů? Co mam shánět všechno??? Samo xenony... co dál ale, abych věděl co mam shánět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) Xeny s jednotkama, nivelační čidla+kabeláž, ostřiky do předního nárazníku+čerpadlo+nádržka ostřiků, zkušeného servismana (doporučuju rolbaře) Editováno: 4. Červen 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirradek Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Ahoj, prohledal jsem témata ale odpověď jsem nenašel. Zkoušel již někdo vyměnit normální světlomety za Xenon? U OII vše v pohodě, u Faceliftu nemohu zasunout konektoru. Uvnitř vadí nějaký fialový plast. Musí se měnit konektor? Foto kdyžtak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 ano, musí se vyměnit konektor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Musis vymenit 10 pin konektor za 14 pin konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.