Jeremiáš_SK Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Mám problém. Najskôr to bude asi čidlo teploty. Keď sa motor zohreje, tak palička teploty motora na palubnej doske je úplne dole ("na nule"), ako keby bol motor úplne studený. Niekedy sa palička trochu dvihne, ale potom opäť spadne na nulu. Niesu tam náhodou dve čidlá? Jedno pre palubnú dosku a druhé pre RJ? Ak áno, tak ako zistím, ktoré čidlo odišlo? Bude to na isto blbé to čidlo? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 čidlo je jen jedno a vedou k němu 4 dráty, 2 pro 5J motoru, 2 pro štít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Aha, čiže ak mi blbo ukazuje teplotu na palubnej, tak tým pádom čidlo odosiela, zlé informácie aj do RJ? V poslednej dobe sa mi nejako zvýšila spotreba (tak na 10-11L), neviem či to je tou zimou a snehom, alebo to spôsobuje to blbé čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 1) nikdo netuší co máš za motor tak nejde říct jestli je to moc nebo málo 2) nevíme jaký jezdíš trasy jestli krátký a máš benzín je to uplně normální spotřeba na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Sorry, jasné hneď to upravím. 1. O1, 1.6i, 74kW, 1998 2. Jazdím len mesto Preto som sa pýtal na tú spotrebu, či to blbé čidlo neposiela do RJ nejaké bludy a RJ tankuje palivo, ako do tanku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 no v zimě a jen město je to normální klidně ti to vyleze i na 12 l/100 joooo neni nad diesel mam spotřebu teď v zimě po městě 5.6 l/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 moze byt ze odide len jeden okruh cidla tak by ti fungovala teplota k RJ,inokedy cele cidlo KO: Takze vymen a mas pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 6. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Presne tak. Vymením čidlo za nové a bude to ok. Na O1 predface ide takéto čidlo: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0789...ny-octavia.html alebo to druhé zelené? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0789...via-superb.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a9...2-superb-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) Pozri sa do SVOJHO motoru ake mas PRESNE cidlo.( FARBA+POCET KONTAKTOU.) Editováno: 6. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Mě zase celé léto rafička na teplotu ukazovala nulu ale auto fungovalo perfektně.Když už jsem se rozhodoval,že koupím čidlo přišla zima a ručička funguje zatím celou zimu normálně.Tak nevím co si o tom mám myslet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.