Host aka Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ahoj, dneska mi řpišlo rádijko, tak jsem byl plný radosti...teda až do chvíle, kdy jsem asi půl hodiny zápolil s montáží, ale prostě ho tam nemůžu napasovat. Vzadu je asi milion kabelů a vždy se tam zkroutí tak, že tam to rádio nemůžu stčit celé. Poraďte mi prosím rychle nějakou fintu, je potřeba sundat nějaké boční plasty a pak ty kabely usměrnit nebo tak něco? DÍKY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Já jsem si oddělal kastlík před spolujezdcem a jde se tam dostat. kabely jsem se snažil tlačit spíše k levé straně a nahoru s pohledu rádia. Tedy aspoň na OI(12/2001). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 nechapu proc dotaz cpes do instalacnich manualu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 nechapu proc dotaz cpes do instalacnich manualu :-) Nejspíše proto, protože potřebuji manuál, jak nainstalovat rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 tak to promin,ja si myslel ze tady jsou davany hotove manualy a ze komunikace probiha na dane tema v rubrice fabie- elektrika,holt se clovek prorad uci. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 tak to promin,ja si myslel ze tady jsou davany hotove manualy a ze komunikace probiha na dane tema v rubrice fabie- elektrika,holt se clovek prorad uci. :-) 1/ myslím, že se v této sekci řeší různé jiné blbosti 2/ proč to mám prosím psát do sekce Fabie-Elektrika? Pomůže mi tam někdo z majitelů Fábií s montáží rádia do Octavie? Poprosil bych admina, aby toto téma smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 sorry za tu fabii,nejak jsem si nezvykl ze tu neni jen fabie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Kluci, nebudte jak ja a pava Take si myslim, ze by toto tema melo byt jinde. Presouvam ho do Octavia - Autohifi. Pokud by aka mel nejake special prani, at se mi ozve pres PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ahoj,dneska mi řpišlo rádijko, tak jsem byl plný radosti...teda až do chvíle, kdy jsem asi půl hodiny zápolil s montáží, ale prostě ho tam nemůžu napasovat. Vzadu je asi milion kabelů a vždy se tam zkroutí tak, že tam to rádio nemůžu stčit celé. Poraďte mi prosím rychle nějakou fintu, je potřeba sundat nějaké boční plasty a pak ty kabely usměrnit nebo tak něco? DÍKY... Musíš se snažit kabely i s ISO konektory natlačit na levou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jakej máš rok? Jinak se jukni, kde je tam místo.......A tam ty kabely i s isem zastrč!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Mám 2002 a stejnak se mi to nepodařilo nikam nacpat. Stav zoufalství dospěl tak daleko, že jsem rozebral palubku zleva, potom zprava a stejnak je tam přístup jako k penězům, takže jsem se na to vy...l a pojedu s tím do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Na servis se vy*er....Jestli máš 02, tak stačí vyndat mřížký přívodu vzduch nad rádiem.....Tam se Ti ukážou přepážky, tak je prachsprostě vyštípej!!!!!!!!!!! Hlavně trpělivost!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 tak to jsem řešil taky no a púo hodině sraní jsem zajel do škodovky a za 130 kč mi to namontovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Na servis se vy*er....Jestli máš 02, tak stačí vyndat mřížký přívodu vzduch nad rádiem.....Tam se Ti ukážou přepážky, tak je prachsprostě vyštípej!!!!!!!!!!! Hlavně trpělivost!!!!!!!!!!!!! Taky si tak musím občas pomoct, obzvlášt´ když je tam potřeba ještě vměstnat 3 cinchovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Bych to tam možná i vecpal, ale jsou tam 3 páry výstupů, pak ISO a pak kabel k rádiu. Když se povede někam vecpat jedno, vyleze druhé, pak to chce člověk povytáhnout a někde je to zase šprajclé, takže ani dovnitř ani ven, prostě už na to nemám nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Z větší části jsem nařízl tohle T-éčko s úmyslem to vyštípat úplně. Tak teď nevím, jestli to vyimplantovat úplně, nebo to přivařit zpět. Vaša psal, že to tam je k prdu, tak to asi vyndám úplně (dle směru naříznutí)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Z větší části jsem nařízl tohle T-éčko s úmyslem to vyštípat úplně. Tak teď nevím, jestli to vyimplantovat úplně, nebo to přivařit zpět. Vaša psal, že to tam je k prdu, tak to asi vyndám úplně (dle směru naříznutí)..... Vypada to tam jak ve fabii a tam jdou konektory v pohode zastrkat dolu... Tak hodne trpelivosti, na vic pokusu to tam das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Z větší části jsem nařízl tohle T-éčko s úmyslem to vyštípat úplně. Tak teď nevím, jestli to vyimplantovat úplně, nebo to přivařit zpět. Vaša psal, že to tam je k prdu, tak to asi vyndám úplně (dle směru naříznutí)..... Vypada to tam jak ve fabii a tam jdou konektory v pohode zastrkat dolu... Tak hodne trpelivosti, na vic pokusu to tam das No, tam na té spodní pozici (polovině) je taková ta odkládací přihrádka (t.č. vyndaná), takže tam toho místa moc není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 ořezejte to všechno taky jsem jen kousek a když to Martin viděl tak to uříznul celý, že je to fakt na pikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 přesně tak..bud vyříznout tu přičku a nebo kdo má malou "poličku" pod radiem,tu krátkou tak ty kable nacpat dolu pod radio...ale u 2002 bude velka takže to tam nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 všechno jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Jak říkám, vyštípej to tam a nemáš problém!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Jak říkám, vyštípej to tam a nemáš problém!!!!!!!!!!!!! A to tam nikdo nemáte to rádio v té zadní pozici zaaretované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Co to zaaretovane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Co to zaaretovane? Vzadu se do rádia šroubuje takový oboustranný šroubek, na něj se dává takový gumový bazmek a ten by se měl při montáži strčit do díry v té zadní části přístrojovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.