barbeny Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Dobrý den mám fabii 1,4 16v r.v 2003 dnes jsem nastartoval vijel a zničeho nic to začalo škubat vipíná se motor čepadlo běží .vše vipadá normálně nastartuje volnoběh ok přidání plynu a otačky padají na nulo zdecháto.jako když se vipne klíč elekrika jde .měl někdo podobný problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepnicka Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 No, já mám sice 1.4 16V r.v. 2008, ale jednou se mi to taky stalo. Přijedu takhle na křižovatlu, je červená, dám neutrál, brzdím, zastavím, levou nohu samozřejmě sundanou ze spojky, podupávám si do rytmu, motor skoro neslyším.... Najednou to trochu škubne a motor neslyším vůbec - prostě mi to chcíplo úplně natvrdo... A přitom motor byl už docela zahřátý, ujel jsem asi 2 km od práce. Jo a bylo to v létě. Ale stalo se to jenom jednou a od té doby nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 kluci prohledejte sekci motor, jistě tam něco najdete http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=chcípne tohle s elektrikou nemá zas tak nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.