milano Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Mam problem zo el.stahovanim zadneho okna. Najprv bol problem ze pri stahovani ovladacom islo okno dole v pohode ale hore sa dalo vytiahnut len ovladacom pri vodicovi. To velmi nevadilo, (asi vadny ovladac vo dverach) Teraz ked stahujem a vytahujem okno aj od vodica, okno sa pohne vzdy len o cca 3 cm a je jedno ktorym smerom aj ked ovladac stale drzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 zkus prohlidnout i ten vadny ovladac , je sice pravda ze u ridice maji prednost pred mistnima,ale muze blokovat funkci ,pripadne odpoj ovladac a zkus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Taky mi neslo ovladat jedno okno a druhe slo pouze dolu, ale od ridice se to dalo koučovat. Dneska jsem komplet rozbral ty hejbatka kterymi se ovlada to okno a hle vypada to celkem jasne kde je problem. Pres takove ty gumove previty(stejne jako je klavesnice mobilu) se ovlada i tohle. A v miste kde se ten gumovej previt dotyka tistaku je to cele zoxidovane. Tak jsem to ocistil, prdnul to vse zpatky a maka to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milano Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Taky mi neslo ovladat jedno okno a druhe slo pouze dolu, ale od ridice se to dalo koučovat. Dneska jsem komplet rozbral ty hejbatka kterymi se ovlada to okno a hle vypada to celkem jasne kde je problem. Pres takove ty gumove previty(stejne jako je klavesnice mobilu) se ovlada i tohle. A v miste kde se ten gumovej previt dotyka tistaku je to cele zoxidovane. Tak jsem to ocistil, prdnul to vse zpatky a maka to. Ocistil som to a je to OK. Dik .V servise mi to chceli menit len za 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Taky mi neslo ovladat jedno okno a druhe slo pouze dolu, ale od ridice se to dalo koučovat. Dneska jsem komplet rozbral ty hejbatka kterymi se ovlada to okno a hle vypada to celkem jasne kde je problem. Pres takove ty gumove previty(stejne jako je klavesnice mobilu) se ovlada i tohle. A v miste kde se ten gumovej previt dotyka tistaku je to cele zoxidovane. Tak jsem to ocistil, prdnul to vse zpatky a maka to. Ocistil som to a je to OK. Dik .V servise mi to chceli menit len za 700,- Rádo se stalo PS: aspoň si usetril 700 na benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.