milano Vloženo 5. Květen 2006 Vloženo 5. Květen 2006 Mam problem zo el.stahovanim zadneho okna. Najprv bol problem ze pri stahovani ovladacom islo okno dole v pohode ale hore sa dalo vytiahnut len ovladacom pri vodicovi. To velmi nevadilo, (asi vadny ovladac vo dverach) Teraz ked stahujem a vytahujem okno aj od vodica, okno sa pohne vzdy len o cca 3 cm a je jedno ktorym smerom aj ked ovladac stale drzim. Citovat
honzik Vloženo 5. Květen 2006 Vloženo 5. Květen 2006 zkus prohlidnout i ten vadny ovladac , je sice pravda ze u ridice maji prednost pred mistnima,ale muze blokovat funkci ,pripadne odpoj ovladac a zkus :-) Citovat
Čenda Vloženo 7. Květen 2006 Vloženo 7. Květen 2006 Taky mi neslo ovladat jedno okno a druhe slo pouze dolu, ale od ridice se to dalo koučovat. Dneska jsem komplet rozbral ty hejbatka kterymi se ovlada to okno a hle vypada to celkem jasne kde je problem. Pres takove ty gumove previty(stejne jako je klavesnice mobilu) se ovlada i tohle. A v miste kde se ten gumovej previt dotyka tistaku je to cele zoxidovane. Tak jsem to ocistil, prdnul to vse zpatky a maka to. Citovat
milano Vloženo 9. Květen 2006 Autor Vloženo 9. Květen 2006 Taky mi neslo ovladat jedno okno a druhe slo pouze dolu, ale od ridice se to dalo koučovat. Dneska jsem komplet rozbral ty hejbatka kterymi se ovlada to okno a hle vypada to celkem jasne kde je problem. Pres takove ty gumove previty(stejne jako je klavesnice mobilu) se ovlada i tohle. A v miste kde se ten gumovej previt dotyka tistaku je to cele zoxidovane. Tak jsem to ocistil, prdnul to vse zpatky a maka to. Ocistil som to a je to OK. Dik .V servise mi to chceli menit len za 700,- Citovat
Čenda Vloženo 10. Květen 2006 Vloženo 10. Květen 2006 Taky mi neslo ovladat jedno okno a druhe slo pouze dolu, ale od ridice se to dalo koučovat. Dneska jsem komplet rozbral ty hejbatka kterymi se ovlada to okno a hle vypada to celkem jasne kde je problem. Pres takove ty gumove previty(stejne jako je klavesnice mobilu) se ovlada i tohle. A v miste kde se ten gumovej previt dotyka tistaku je to cele zoxidovane. Tak jsem to ocistil, prdnul to vse zpatky a maka to. Ocistil som to a je to OK. Dik .V servise mi to chceli menit len za 700,- Rádo se stalo PS: aspoň si usetril 700 na benzín Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.