Svedik Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Zdarvíčko .... půjčil sem auto přítelkyni a šikulce mojí milovaný se podařilo trefit díru o velikosti Mariánského příkopu ... Odneslo to přední i zadní kolo .... (o následcích na nápravě nemluvim) ... na předním kole mám ohnutej plech ... vzduch to ještě drží, ale je evidentní, že jezdit se s tím nedá .... a chtěl sem se zeptat, jestli má cenu to opravovat a nebo je lepší koupit nové ???.... na aukru sem našel nový plechový disk za 600 ... já osobně bych se možná i trochu bál jezdit na opravovaném disku, aby se to zpátky neohlo po přejetí příčného prahu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 urcite vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Na Hondu opravovali plechač za 2O€ a už je všetko asi jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Zdarvíčko .... půjčil sem auto přítelkyni a šikulce mojí milovaný se podařilo trefit díru o velikosti Mariánského příkopu ... Odneslo to přední i zadní kolo .... (o následcích na nápravě nemluvim) ... na předním kole mám ohnutej plech ... vzduch to ještě drží, ale je evidentní, že jezdit se s tím nedá .... a chtěl sem se zeptat, jestli má cenu to opravovat a nebo je lepší koupit nové ???.... na aukru sem našel nový plechový disk za 600 ... já osobně bych se možná i trochu bál jezdit na opravovaném disku, aby se to zpátky neohlo po přejetí příčného prahu .... Pro jistotu si ještě zjisti výrobce toho nabízeného disku, aby to nebyl původem nějaký Taiwan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 (editace) neopravuj to a kup novej-jinej..... Editováno: 11. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Pro jistotu si ještě zjisti výrobce toho nabízeného disku, aby to nebyl původem nějaký Taiwan... Jo, máš pravdu ... je to čína ... to nechci ... originál stojí asi o kilo pade víc, takže určitě jdu do originálu ... děkuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 vyměnit za origo a neřešit, vždyť plechů na koncern je po inzerátech spoustu a za směšnej peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.