Majk Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Nemáte náhodou někdo dvě navíc,myslím ty z origo příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Ve škodoce máš sadu 4 za 238,- kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Nemáte náhodou někdo dvě navíc,myslím ty z origo příslušenství. Podívam se ti až pojedu na chatu, možná i jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Navíc žádné nemám, ale když už je tu tenhle thread, můžete mi někdo poradit jak je vyměnit? Koupil jsem si ty elegantni chromovane, ale nevim jak je vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 mám stejný problém včera jsem dostal ty chromové a ted bych je chtěl nejakým způsobem vyměnit, ale bojim se jek jakokoliv páčit nebo kroutit s níma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Navíc žádné nemám, ale když už je tu tenhle thread, můžete mi někdo poradit jak je vyměnit?Koupil jsem si ty elegantni chromovane, ale nevim jak je vymenit. Stačí s ní pootočit (90 stupňů) a pak jde vytáhnout. Montáž je opačný postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Stačí s ní pootočit (90 stupňů) V DP píšou 180 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jako pootocit s tim cuslikem a vytahnout, chapu-li to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jako pootocit s tim cuslikem a vytahnout, chapu-li to dobre. Pootočit o 180 stupňů a vytáhnout, tak je to popsáno v moudré knize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 OKi, jdu to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Stačí s ní pootočit (90 stupňů) V DP píšou 180 Ano ano potvrzuji o 180 Jen bych doplnil,že nejlepší na to "otočení" je použít kombinačky a točit to přes ten gumovej návlek kterej dostanete k těm pojistkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Gumovej návlek k nim nemám, tak jsem musel použít hadr. Bohužel mi v jednuchvíli ten hadřík sklouzl, takže jsem si tu u spolujezdce malinko "pochroumal". No co se da dělat. Našěstí to není vidět, ale až budu mít náladu, stejně ji vyměním za nějakou ze zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-e-v-l Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2788 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Ahoj, tak přidám mou zkušenost s touto stříbrnou mrchou Pěkně jsem navlékl gumu na ten původní, pak jsem pootočil a po chvíli ho vyndal, jásal jsem, jak to jde dobře. Dal jsem tam ten stříbrný a zatlačil, "dosedl" a chtěl jsem pootočit, pootočil jsem a on držel, ale snížil se tak, že byl tak nízko, že nejde skoro ani uchopit kleštěma, a když se zamkne, je vidět do té díry, co se nad ním vytvořila, a někde hloubš je vidět on ... Tak to je má zkušenost, možná jsem nešikovný, ale nevím. Tak jen chci varovat před přílišným optimismem. A ještě jednou díky moc za radu Cosbymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Pokud ho nechceš moc zničit tak sundej tapec Jinak nesmíš ho dávat na doraz...musíš ho podržet tak jak se ti libi a pak otočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 takže k té výměně asi tohle. CHromové táhla dveří se dělaly dva druhy. Jedny byly na závit a byl z jednoho kusu a ty novéjší jsou ze dvou kusů a montují se pouze pootočení o 90° resp. 180°. Jinak jak píše Lugo, nasadit na táhlo dveří gumovou bužírku a kombinačkama otočit. Takhle je to v originál manuálu. A jak to vím? Jednoduše, prostě ty čudlíky vyrábíme A kdyby někdo chtěl, můžu dodat, balení za 150Kč včetně pošty, jinak nejlíp osobní odběr. A sundávat tapec? Blbost!!! Jinak se nebojte použít sílu při pootočení. Při výměně u druhého auta mi demontáž a montáž trvala cca 5minut. Kdyby se někdo chtěl na něco zeptat, pište, mejlujte, faxujte, posílejte holuby, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Lugo, Kasko: díky, už to vím, že se nemá narazit, jen pootočit v takové výši, co se mi líbí Já to tam jaksi namáčkl víc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 ahoj,zrovna vcera jsem menil cudliky za chromove a jedem zadni mi porad vyskakuje je i kdyz ho zatlacim ze neni videt tak pri odemknuti mi vyjede na normal a pri zamknuti vyskoci cely ven,mohlo by to byt tim tahlem?do dveri se nemuzu dostat protoze nevim jak sundat kliku na rucni stahovani okna,heeelp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 ahoj,zrovna vcera jsem menil cudliky za chromove a jedem zadni mi porad vyskakuje je i kdyz ho zatlacim ze neni videt tak pri odemknuti mi vyjede na normal a pri zamknuti vyskoci cely ven,mohlo by to byt tim tahlem?do dveri se nemuzu dostat protoze nevim jak sundat kliku na rucni stahovani okna,heeelp ta klicka se sunda fakt jednoduse ... vysunes palcem jen ten spodni krouzek (ten co sousedi s tapecem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 diky vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 ...dnes jsem tyto čudlíky instaloval do mého autíčka. Dobrá rada nepoužívat moc síly u zadních dveří. Jednoduše při tahu nahoru může vyjet část mechanismu. Ale stačí pak jen vydělat kličku dveří a strčit tam ruku a spravit. Toď vše U předních je použit samozřejmě jiný mechanismus takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 takže k té výměně asi tohle. CHromové táhla dveří se dělaly dva druhy. Jedny byly na závit a byl z jednoho kusu a ty novéjší jsou ze dvou kusů a montují se pouze pootočení o 90° resp. 180°. Jinak jak píše Lugo, nasadit na táhlo dveří gumovou bužírku a kombinačkama otočit. Takhle je to v originál manuálu. A jak to vím? Jednoduše, prostě ty čudlíky vyrábíme A kdyby někdo chtěl, můžu dodat, balení za 150Kč včetně pošty, jinak nejlíp osobní odběr. A sundávat tapec? Blbost!!! Jinak se nebojte použít sílu při pootočení. Při výměně u druhého auta mi demontáž a montáž trvala cca 5minut. Kdyby se někdo chtěl na něco zeptat, pište, mejlujte, faxujte, posílejte holuby, ... Máš jich dost? To je zajímavá nabídky. Díky za info Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 takže k té výměně asi tohle. CHromové táhla dveří se dělaly dva druhy. Jedny byly na závit a byl z jednoho kusu a ty novéjší jsou ze dvou kusů a montují se pouze pootočení o 90° resp. 180°. Jinak jak píše Lugo, nasadit na táhlo dveří gumovou bužírku a kombinačkama otočit. Takhle je to v originál manuálu. A jak to vím? Jednoduše, prostě ty čudlíky vyrábíme A kdyby někdo chtěl, můžu dodat, balení za 150Kč včetně pošty, jinak nejlíp osobní odběr. A sundávat tapec? Blbost!!! Jinak se nebojte použít sílu při pootočení. Při výměně u druhého auta mi demontáž a montáž trvala cca 5minut. Kdyby se někdo chtěl na něco zeptat, pište, mejlujte, faxujte, posílejte holuby, ... Máš jich dost? To je zajímavá nabídky. Díky za info Pasat Ahoj, mám jich dost. Kolik jich potřebuješ???? Jinak cena se zvedla na 200Kč včetně pošty, ale je to tím, že pošta zvedla ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 takže k té výměně asi tohle. CHromové táhla dveří se dělaly dva druhy. Jedny byly na závit a byl z jednoho kusu a ty novéjší jsou ze dvou kusů a montují se pouze pootočení o 90° resp. 180°. Jinak jak píše Lugo, nasadit na táhlo dveří gumovou bužírku a kombinačkama otočit. Takhle je to v originál manuálu. A jak to vím? Jednoduše, prostě ty čudlíky vyrábíme A kdyby někdo chtěl, můžu dodat, balení za 150Kč včetně pošty, jinak nejlíp osobní odběr. A sundávat tapec? Blbost!!! Jinak se nebojte použít sílu při pootočení. Při výměně u druhého auta mi demontáž a montáž trvala cca 5minut. Kdyby se někdo chtěl na něco zeptat, pište, mejlujte, faxujte, posílejte holuby, ... Máš jich dost? To je zajímavá nabídky. Díky za info Pasat Ahoj, mám jich dost. Kolik jich potřebuješ???? Jinak cena se zvedla na 200Kč včetně pošty, ale je to tím, že pošta zvedla ceny Taky bych mel zajem o ty pojistky bylo by to mozne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au585 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ja by som mal tiež záujem tie čudliky. Ale som zo slovenska. Čo by ma to stálo. Potreboval by som iba dva. mail: au585@centrum.sk ICQ: 311635617 mob: +421 908 310 062 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.