Listopad 12, 201311 r kamarade ja bych to prohnal,myslel jsem na to,ze najedu nejake kilometry tak zlehka a pak tomu protahnu peerka. Ale nedokazes si predstavit ten strach,co kdyz se to stane znovu. Stalo me to dost penez a stat se to znovu,nevim co bych delal. Snad bych to auto jen zapalil a dal jezdil busem. Na druhou stranu,co se muze jeste po*rat,kdyz srouby jsou vymenene?Snad nic Co se vlastne stane kdyz to okourim co to da?dostanu se na omezovac a vic to nepojede ne? predtim jsem jezdil v benzinu a mohl jsem se k tomu chovat hrube a jak jsem chtel. Na naftu mam zafixovany takovy nazor,ze musim opatrne,nevim proc... V šrubách to asi nakoniec nebude.....mám taký ciťák.
Listopad 12, 201311 r no tak ja napisu tu ocekavanou otazku "v cem to tedy podle tebe muze byt?" daji se prece sesbirat tady na foru nejake fotky,vymenit si nazory a zjistit proc se to stava...
Listopad 12, 201311 r V šrubách to asi nakoniec nebude.....mám taký ciťák. Rád bych si poslechl v čem to dle tvého soudu bude. 2 vi.l.ik K naftě se můžeš též chovat hrubě jen musíš dodržovat pár pravidel: Ad.1 nejdřív zahřát motor - potom ho můžeš honit dle libosti ( myslím tím motor ) , ale po 4500ot/min to už netáhne - takže dle mého soudu zbytečné Ad.2 po ukončení požitku z rychlé jízdy či výkonovém trápení - nechat před barákem 5 minut běžet na volnoběh na zchladnutí Ad.3 servisní interval 15000/rok - používání kvalitních motorových olejů Ad.4 používání buď prémiových paliv ( doporučuji z vlastní zkušenosti VERVU od Benziny ) nebo kvalitní nafta ( OMV, Benzina, ARAL ) + VIF - ochrana palivového systému ( trysky,čerpadlo )
Listopad 14, 201311 r Psal jsem jim na adresu sks.service@skoda-auto.cz Jen pište pište na ojnice Dňa 08.11.2013 som im napísal žiadosť e-mailom, zatiaľ odpoveď žiadna. Odkiaľ si mal tú adresu ? Na ich oficiálnej stránke je iba táto info@skoda-info.cz a na moju žiadosť listom zo dňa 22.04.2013 mi zatiaľ nikto neodpovedal.
Listopad 15, 201311 r Rád bych si poslechl v čem to dle tvého soudu bude. 2 vi.l.ik K naftě se můžeš též chovat hrubě jen musíš dodržovat pár pravidel: Ad.1 nejdřív zahřát motor - potom ho můžeš honit dle libosti ( myslím tím motor ) , ale po 4500ot/min to už netáhne - takže dle mého soudu zbytečné Ad.2 po ukončení požitku z rychlé jízdy či výkonovém trápení - nechat před barákem 5 minut běžet na volnoběh na zchladnutí Ad.3 servisní interval 15000/rok - používání kvalitních motorových olejů Ad.4 používání buď prémiových paliv ( doporučuji z vlastní zkušenosti VERVU od Benziny ) nebo kvalitní nafta ( OMV, Benzina, ARAL ) + VIF - ochrana palivového systému ( trysky,čerpadlo ) Diky za rady, pomohly mi
Prosinec 26, 201311 r Neví někdo, jestli jdou pánve na ojnici prohodit? Tedy z víka do ojnice a naopak?
Prosinec 27, 201311 r Neví někdo, jestli jdou pánve na ojnici prohodit? Tedy z víka do ojnice a naopak? Ahoj, keďže majú iné označenia dielov horné a dolné pánvy, podľa mňa sa nedajú prehodiť (ak si myslel tieto). horna ojnicna panva 045105701B GLB 12,50euro kus dolna ojnicna panva 045105701C GLB 12,50euro kus diely sú pre Octaviu II z výroby 11/2008
Prosinec 29, 201311 r Šlo mi o to prohození. Jestli to náhodou někdo na montáži na pár kusech neprohodil. Upraveno Prosinec 29, 201311 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Leden 8, 201411 r Tento názor jsem slyšel už předloni ve svém servisu. Že kvůli chybné montáži (prohození dílů) je jeden válec (ojnice) nadměrně namáhán, a je jen otázkou času, kdy se ojnice utrhne.
Leden 8, 201411 r Kvôli chybnej montáži akých konkrétnych dielov? Myslíš vážne tie ojničné pánvy? Upraveno Leden 8, 201411 r od mauditt
Leden 9, 201411 r Tehdy (předloni) mi servisák řekl, že se jedná o prohození těch pánví, a že nikdo neví, kolik motorů bylo takto smontovaných. Škodovka o tom prý moc dobře ví, však taky už těch utržených ojnic bylo víc než dost... Přístup Škodovky se mi ale vůbec nelíbí. Servis napřed zkoumal, jaký byl v motoru olej, jestli nebylo auto načipované, jestli máme v servisce všechny razítka, a možnost, že se jedná o chybu výrobce byla až na posledním místě. Přístup servisů Škoda, kdy jsem některé závady v rámci záruky reklamoval i 3x, nakonec vyvrcholily tím, že jsem po 17 letech přešel od Škodovek k japoncům...
Leden 9, 201411 r Je to celkom zaujímavý názor alebo skutočnosť a holý fakt. Podarilo sa už niekomu potvrdiť túto skutočnosť, že boli fakt prehodené ? Myslíme horné za dolné ? Upraveno Leden 9, 201411 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Březen 23, 201411 r Pridávam sa do skupiny. Na služobke pred Zagrebom. 2008 - čka, nabehane 278t km, pravidelný servis.Ojnica na 4 valci. V rámci do životnej mobility dali na tri dni náhradné vozidlo.
Březen 23, 201411 r Neviem. Teraz sme ju previezli pred Škodovku a zajtra ideme riešiť. Sranda bola, že po naštartovaní nesvieti žiadna kontrolka. Z 1,9 sa stala 1,4.
Březen 23, 201411 r Ahoj, prosím Ťa aký si mal presný mesiac a rok výroby ? Do 10/2008 vrátane alebo po 11/2008 vrátane ? Aký olej si používal a ako často menený ? Upraveno Březen 24, 201411 r od Pawouk Odstraněna citace.
Březen 23, 201411 r Kedze je firemna viem na to odpovedat az zajtra,odfotim to. Zo zaciatku mala nastaveny na 30t km,preberali sme ju pri 165t km.Zmenili sme to na 15t interval.Olej Shell 5W30 long. V momente ako sa to stalo isla +- 3000 otacok,ked som vodic ja tak maximalne jazdim 160 tachometrovych.Bolo to gut auto.Doteraz motoricky ok.Vecsi servis bol diferak. Upraveno Březen 23, 201411 r od susliak
Březen 23, 201411 r Kúpili ste ju do firmy pri 165 tis.km ? Poprosím Ťa o ten mesiac a rok výroby. Ďakujem. Upraveno Březen 24, 201411 r od Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek!
Březen 23, 201411 r Vo firme kde pracujem došlo k rotacii vozidiel a tak sme s kolegom zdedili túto Octu.
Březen 24, 201411 r Takže predaj sa uskutočnil 12/2008 Predaj je iná vec, podľa VIN je možné zistiť mesiac a rok výroby motora. Viete to zistiť? Ďakujem. Upraveno Březen 24, 201411 r od mauditt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.