1pe1sk Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Ahoj všichni, může mi někdo objasnit co to je za elektroniku ? Mam 1.4 16v 6/2005. Když se chci rozjet tak mi přijde jako kdyby měl motor trochu omezený výkon jako nějakou prodlevu. Nebo při podřazení například z 3 na 2 a při snaze dorovnat otáčky plynem před puštěním spojky aby auto nepříjemě necuklo, má opět motor jako by snížený výkon, nejde to tak za plynem. Všiml jsem si že, když spojku mírně kousek uvolnim tak je akcelerace normální. Jinak při jízdě akcelerace v pohodě. Mam najeto 19000 km a dělá to od začátku nemohu si na to pořád zvyknout. Má to nějaký snímač polohy spojky a za jízdy ? Jde to vypnout ? Je to krajně neakční a nepohotové. Dík za názory..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Spojka má pouze spínač. Ten pracuje do ŘJ motoru. Asi s ním něco máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Já bych řekl, že problém máš zde: http://www.auto.cz/main.php?site=slovnik&akce=pojem&id=37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Je to tak, pedal plynu je elektronicky, tohle co popisujes je proste jeho vlastnost a budes si na to muset zvyknout. Se spojkou tohle nema nic spolecneho, ac se to muze zdat. Neni to zadna vada, chova se to proste jinak nez kdyz mas plynovej pedal s mechanickou vazbou. Proste je to tak, neres to a presteluj si nohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Taky jsem si musel zvyknout,ale uz je to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 6. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Tak asi si budu muset zvyknout noooo . Ale ještě jedna poznámka, četl jsem že s čipem se to prý odstraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Taky jsem to četl,je to pravda-prodleva se odstraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 to mohu potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Ale napríklad naša Scania má tak ošetrenú spojku, že keď je vyšlapnutý spojkový pedál, tak sa motor nedá vytočiť nad 1500 otáčok. Tak buďte radi, že aj toto Škoda ešte nezaviedla. BTW - u toho ťahača to ale má rozumné odôvodnenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Hmm, zajímalo by mě kdy Škodovka zavede jen elektronickou vazbu mezi volantem a kolama Při kvalitě její snímačů natočení kol by to byla docela prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.