Fanouš Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 chtel bych vedet jestli jsou stredy tapecu stejny jako na combi a kratky octavce.....?????? predni tapece jsou naprosto stejny jak na kratky tak na combi??? mam pravdu??? ale u zadnich si nejsem jisty...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 TEN STRED JE ROVNAKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 stejne,mam to prehozene na svem autii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak tedy kdybych chtěl s RS krátkého vyndat tapece dveří a dát je do octavie 2003 combi tak to půjde?už jsem se ptal a tvrdily mi,že přední půjdou,ale zadní ne tak nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 mě se zdá že jsou uplně stejný jak na Combi tak krátkou. Odpřísáhnout to ale nemužu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jsou stejný, kamarád je tam narval v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jj ETKA to vidí stejně, že jsou stejný, čísla jsem našel, že jsou totožný pro limusine a combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.