rokane Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) zdravím,který z těchto dvou olejů by jste spíše doporučili?: CASTROL MAGNATEC 5W-40 C3 5L,nebo OMV BIXXOL premium 5W-40 4L díky za reakce. Editováno: 16. Únor 2010, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajpservice Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Z těchto dvou já hlasuji pro Castrol.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 zdravím,který z těchto dvou olejů by jste spíše doporučili?:CASTROL MAGNATEC 5W-40 C3 5L,nebo OMV BIXXOL premium 5W-40 4L díky za reakce. Jsem pro CASTROL. Dokonce ho mám v autě a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avocet Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Bral bych taky Castrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 (editace) Asi Castrol... ...nebo úplně jinej - Shell Helix Ultra 5W-40 - a je i levnější /aspoň tam kde nakupuju já /. Editováno: 17. Únor 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 řada Magnatec od Castrolu není zrovna na www.oleje.cz moc uznávaná, spíše naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ...ale nakonec se stejně dozvíš /z článku na oleje.cz/, že splňovat specifikaci musí každý olej, základ oleje je +- stejný, skoro ničím se neliší /reklama je reklama - pro každej produkt/... Takže další flame Castrol/Shell/atd. něco jako benzíňák vs. nafťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@dis1 Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Mě tam dávají Bixxol 10W-40 v servise při garančkách. Tak že u něj zůstanu, akorát přejdu asi na 5W-40 , po zkušenosti z letošní krutou zimu. Lidi tu budou hlasovat pro Castrol, protože na Bixxol neviděly nikdy reklamu . Podle mě budou mezi oleji stejné specifikace stejně minimální rozdíly a mazat budou všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 a že jeden čas ta reklama běžela docela často (na bixxol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 ...ták ták. Těžko říct o oleji "ten je dobrej" když, většiná z nás nedělá v Ústavu paliv a maziv, apod... na motor v autě působí navíc různej lidskej faktor a ten toho zkurví víc, než "olej" v prvních sekundách po startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Ahojky, moja skusenosť s Castrolom Magnatec C3 5W40 je lepšia ako s Shell Helix 5W40, 3x mi dali Shell a ten bol citelne unavený už po 7000-8000km auto stracalo pružnosť a bolo hlučnejšie. Castrol používam už dva roky a jeho únavu pocitujem po najazdení cca 10 000-11 000km a snažím sa ho vymeniť do najazdenia 12 000km, stale po vímene poznam skĺudnenie motoru a zníženie spotreby 0,2-0,3l/100km. Ak mi niekdo poradí cenovo a kvalitatívne lepší olej budem len rád, ja ten Castrol Magnatec 5W40 C3 5L kupujem cez internet za cca 960kč + keď si kupim filtry Mann tak mam dovoz gratis. OMV Bixol není určite zlá volba tiež som svojho času o ňom uvažoval keď som chcel prejsť od Shellu ale nejak som nenasiel dobrú cenu ktora je asi prevažne rozhodujúca skoro u každého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) Shell je o 2kila levnější. To máš to auto náký přidřený, když pozoruješ stárnutí oleje :D Editováno: 24. Březen 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Já použivám Shell 5W-40 a velká spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 za mne Q8 Formula Excel 5W40 505.01 = 4litry origo balení 600,-Kč....používám přez rok a motor přede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Ahojky, moja skusenosť s Castrolom Magnatec C3 5W40 je lepšia ako s Shell Helix 5W40, 3x mi dali Shell a ten bol citelne unavený už po 7000-8000km auto stracalo pružnosť a bolo hlučnejšie. Castrol používam už dva roky a jeho únavu pocitujem po najazdení cca 10 000-11 000km a snažím sa ho vymeniť do najazdenia 12 000km, stale po vímene poznam skĺudnenie motoru a zníženie spotreby 0,2-0,3l/100km. Ak mi niekdo poradí cenovo a kvalitatívne lepší olej budem len rád, ja ten Castrol Magnatec 5W40 C3 5L kupujem cez internet za cca 960kč + keď si kupim filtry Mann tak mam dovoz gratis. OMV Bixol není určite zlá volba tiež som svojho času o ňom uvažoval keď som chcel prejsť od Shellu ale nejak som nenasiel dobrú cenu ktora je asi prevažne rozhodujúca skoro u každého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 No to som čakal kluci, vysmievať sa to Vám ide, keby ste radšej pridaly múdra do debaty. Pozerám ,že každý tu ma inú motorizaciu a preto tie rozdiely v názoroch. Rozdiel je , že 1,2HTP 47kw dáva tomu oleju viac zabrať, keď že v motoru vznika vyšia teplota oleju než u iných motorov výnimka RS. Ja sa za svoj názor nehambím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 26. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 tak zůstanu u Castrol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.