Publikováno Květen 6, 200619 r Ahoj lidi mám dotaz mám zlomenou jednu takovou tu plastovou natáčecí mršku na mřížce ventilace - nevím jak to nazvat je to ten kousek černého plastu co se natáčí. Na tom středovém dílu výdechů ventilace v palubní desce. Prostě to v zimě zamrznulo a tatin to zlomil - co dodat Dá se to nějak jen vyměnit nebo mám vymontovat celý ten výdech a koupit to nové ?? Kdyžtak kolik to stojí ? Díky za odpovědi
Květen 6, 200619 r no taky me dve ruply :-( rozebrat se to da v poho ale kde sehnat tu pricku to nevim :-(
Květen 6, 200619 r Mě chybí jedna ve středním výdechu, takže pokud bys náhodou koupil celý díl tak od tebe jednu lamelu koupím.
Květen 6, 200619 r Uz jsem to tu psal, jde to opravit, staci kus dratu odpovidajiciho prumeru, na jednom konci zpilovat do plocha z obou stran, nahrat, vrazit z beku do lamely, pak se to ustipne a ta plast. nozicka je nahrazena kovovou, vyzkouseno, funguje OK.
Květen 9, 200619 r Autor Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky co skodovka sestavila dá se i rozebrat :
Květen 9, 200619 r Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky co skodovka sestavila dá se i rozebrat : Hlavne to chce pevnou ruku, protoze jak tim horkym dratem projedes kam nemas a vyleze ti to vepredu, je to v pr...
Květen 10, 200619 r Autor Takže hotovo opraveno. a šlo to i bez drátu. Lepší je to vzít nejmenším vrtákem a udělat tak dírku pak vzít malý šroubek a je to jako nové. Ne kecám lepší jak nové jinak na vyndání průduchů z palubní desky doporučuju použít rozdělaný plastový kolíček. No a chystám se na přestříkání průduchů na stříbrno takže předpokládám že udělám reportáž. Tak zatím zdarec
Srpen 11, 20187 r Zdravím Ať nezakládám nové téma, tak přidám sem: Mám rozbité mřížky ventilace, ale samotné příčky jsou bez poškození na jednom konci krátký čudlík a na druhém konci dva delší. Na mých je vylámané samotné uchycení. Dá se s tím něco dělat? Mám takto oba boční a v menší míře středové výdechy. :-( Díky za radu
Srpen 15, 20187 r Super, je to taková blbost, ale hned se v tom autě cítím lépe. :-) Před motáží jsem je umyl, lehce promazal třecí plochy vazelínou a prohodil vnější rámečky za ty původní (kvůli stejnému odstínu).
Prosinec 29, 20186 r a ako sa da vytiahnut ta stredova vetracia mriezka- skusal som to pacit zboku sirokym skrutkovacom ale akosi sa jej nechce von z palubovky - nechcem nieco zlomit / urvat ?
Prosinec 31, 20186 r podarilo sa-islo to dost ztazka som si neuvedomil ,ze treba pacit vo vodorovnej rovine a nie kolmo k palubnej doske - to je skoro 45 stupnovy uhol a tym padom to kladlo zvyseny odpor. taka blbost... :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.