Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi mám dotaz

mám zlomenou jednu takovou tu plastovou natáčecí mršku na mřížce ventilace - nevím jak to nazvat je to ten kousek černého plastu co se natáčí. Na tom středovém dílu výdechů ventilace v palubní desce. Prostě to v zimě zamrznulo a tatin to zlomil - co dodat :D

Dá se to nějak jen vyměnit nebo mám vymontovat celý ten výdech a koupit to nové ?? Kdyžtak kolik to stojí ?

Díky za odpovědi

no taky me dve ruply :-( rozebrat se to da v poho ale kde sehnat tu pricku to nevim :-(

Mě chybí jedna ve středním výdechu, takže pokud bys náhodou koupil celý díl tak od tebe jednu lamelu koupím.

Uz jsem to tu psal, jde to opravit, staci kus dratu odpovidajiciho prumeru, na jednom konci zpilovat do plocha z obou stran, nahrat, vrazit z beku do lamely, pak se to ustipne a ta plast. nozicka je nahrazena kovovou, vyzkouseno, funguje OK.

• Autor

to : NoiseR

diky zkusim a pak poreferuju

• Autor

Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky

co skodovka sestavila dá se i rozebrat ::'

Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky

co skodovka sestavila dá se i rozebrat ::'

Hlavne to chce pevnou ruku, protoze jak tim horkym dratem projedes kam nemas a vyleze ti to vepredu, je to v pr... :)

• Autor

Takže hotovo opraveno. a šlo to i bez drátu. Lepší je to vzít nejmenším vrtákem a udělat tak dírku pak vzít malý šroubek a je to jako nové. Ne kecám lepší jak nové ;)

jinak na vyndání průduchů z palubní desky doporučuju použít rozdělaný plastový kolíček.

No a chystám se na přestříkání průduchů na stříbrno takže předpokládám že udělám reportáž. Tak zatím zdarec

• 12 let později...

Zdravím

Ať nezakládám nové téma, tak přidám sem:

Mám rozbité mřížky ventilace, ale samotné příčky jsou bez poškození na jednom konci krátký čudlík a na druhém konci dva delší. Na mých je vylámané samotné uchycení. Dá se s tím něco dělat? Mám takto oba boční a v menší míře středové výdechy. :-(

Díky za radu

IMG_20180811_124645.jpg

IMG_20180811_124623.jpg

Zahod ty mřížky a kup na vrakáči druhé za pár korun.

Myslel jsem si to, díky. Jenom pro představu - kolik by tak za to měli chtít?

Částku ti přesně nenapíšu,ale Fábek jsou plné vrakáče,takže moc by chtít neměly.

Tak nakonec koupeny všechny 3 za 400 Kč. Jestli je to dobrá cena nevím.

Super, je to taková blbost, ale hned se v tom autě cítím lépe. :-)

Před motáží jsem je umyl, lehce promazal třecí plochy vazelínou a prohodil vnější rámečky za ty původní (kvůli stejnému odstínu). 

37488290_1569536026484126_5574537748259274752_n.jpg

39200179_1569536016484127_583209155242754048_n.jpg

39284563_1569536019817460_8310146313370992640_n.jpg

• 4 měsíce později...

a ako sa da vytiahnut ta stredova vetracia mriezka- skusal som to pacit zboku sirokym skrutkovacom ale akosi sa jej nechce von z palubovky - nechcem nieco zlomit / urvat ?

Normálně opatrně vypáčit.

podarilo sa-islo to dost ztazka 

som si neuvedomil  ,ze treba pacit vo vodorovnej rovine a nie kolmo k palubnej doske - to je skoro 45 stupnovy uhol a tym padom to kladlo zvyseny odpor.

taka blbost...  :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.