Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi mám dotaz

mám zlomenou jednu takovou tu plastovou natáčecí mršku na mřížce ventilace - nevím jak to nazvat je to ten kousek černého plastu co se natáčí. Na tom středovém dílu výdechů ventilace v palubní desce. Prostě to v zimě zamrznulo a tatin to zlomil - co dodat :D

Dá se to nějak jen vyměnit nebo mám vymontovat celý ten výdech a koupit to nové ?? Kdyžtak kolik to stojí ?

Díky za odpovědi

Vloženo

Mě chybí jedna ve středním výdechu, takže pokud bys náhodou koupil celý díl tak od tebe jednu lamelu koupím.

Vloženo

Uz jsem to tu psal, jde to opravit, staci kus dratu odpovidajiciho prumeru, na jednom konci zpilovat do plocha z obou stran, nahrat, vrazit z beku do lamely, pak se to ustipne a ta plast. nozicka je nahrazena kovovou, vyzkouseno, funguje OK.

Vloženo

Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky

co skodovka sestavila dá se i rozebrat ::'

Vloženo
Tak jo právě jsem to rozmontoval a chce to jen opatrnost a trpělivost zitra to v práci opravím a bude to ok no a jak se na to tak koukám tak zrovna stříknu tu obrubu at to trosku vypada: JInak diky

co skodovka sestavila dá se i rozebrat ::'

Hlavne to chce pevnou ruku, protoze jak tim horkym dratem projedes kam nemas a vyleze ti to vepredu, je to v pr... :)

Vloženo

Takže hotovo opraveno. a šlo to i bez drátu. Lepší je to vzít nejmenším vrtákem a udělat tak dírku pak vzít malý šroubek a je to jako nové. Ne kecám lepší jak nové ;)

jinak na vyndání průduchů z palubní desky doporučuju použít rozdělaný plastový kolíček.

No a chystám se na přestříkání průduchů na stříbrno takže předpokládám že udělám reportáž. Tak zatím zdarec

• o 12 let později...
Vloženo

Zdravím

Ať nezakládám nové téma, tak přidám sem:

Mám rozbité mřížky ventilace, ale samotné příčky jsou bez poškození na jednom konci krátký čudlík a na druhém konci dva delší. Na mých je vylámané samotné uchycení. Dá se s tím něco dělat? Mám takto oba boční a v menší míře středové výdechy. :-(

Díky za radu

IMG_20180811_124645.jpg

IMG_20180811_124623.jpg

Vloženo

Super, je to taková blbost, ale hned se v tom autě cítím lépe. :-)

Před motáží jsem je umyl, lehce promazal třecí plochy vazelínou a prohodil vnější rámečky za ty původní (kvůli stejnému odstínu). 

37488290_1569536026484126_5574537748259274752_n.jpg

39200179_1569536016484127_583209155242754048_n.jpg

39284563_1569536019817460_8310146313370992640_n.jpg

• o 4 měsíce později...
Vloženo

podarilo sa-islo to dost ztazka 

som si neuvedomil  ,ze treba pacit vo vodorovnej rovine a nie kolmo k palubnej doske - to je skoro 45 stupnovy uhol a tym padom to kladlo zvyseny odpor.

taka blbost...  :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...