pesula Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Turbo u mého 1,9 TDi ALH je nějaké hlasité. I při volnoběhu slyším jak funí a při cca 1200 otáčkách to je jak vysavač. Jede to úplně normálně a při větších otáčkách se to ztratí. Čím to asi tak může být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 možná ti chce zahoukat na rozloučenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesula Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 .... jako že jsem to nečetl.... Něco pozitivnějšího by tam nebylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 neměnil jsi v poslední době vzduch. filtr? možná ho máš špatně usazenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Jak píše liborch-taky možnost. Má stále dobrý výkon? Vzrostla spotřeba? Projdi všechny tlaková napojení. Je to možná jen netěsnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesula Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Netěsnost v sání to není, to je v pohodě. Filtr to taky není. Prostě tam uvnitř píská vzduch, ale tak nějak víc. Ještě mě napadlo.... mám prasklou tu pružnou část výfuku, tak jestli to není tou dírou jen víc slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Máš prasklej vlnovec? Takže sis odpověděl sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 To je ono,to mi dělalo taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesula Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Tak díky za rady, vyměním a uvidím... teda uslyším... teda doufám, že neuslyším Ještě mi řekněte, má to vliv na spotřebu? Pod 5,5 se nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 radeji tomu turbu obcas poradne slapni na krk a nevrn porad na spotrebu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesula Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Taky tomu občas proplachnu trubky, potřebuje to stejně jako my A dal jsem vlnovec a je ticho.... nemyslel bych si, že to bude tak slyšet. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 a jak zjistils ze ho mas praskly?me tvrdil mechanik ze ho mam praskly ale me se nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ForesT123 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahoj,taky mi to dělalo,pískalo to i na volnoběh!!! Byl prasklej vlnovecnemělo to zátah z nízkých otáček,při rozjezdu to chcípalo. Tak mi ho můj šikovný mechoš vyměnil a je po pískání a rozjezdy jsou zase v pořádku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Jak píše liborch-taky možnost. Má stále dobrý výkon? Vzrostla spotřeba? Projdi všechny tlaková napojení. Je to možná jen netěsnost. A co bi si poradil mne,mam octaviu 1.9tdi combi 2001,81kw,spotreba v meste 10litrov,a turbo hlucne medzi prvim a druhim rychlostnim stupnom.je to taky cudny zvuk ako by prechadzalo z visokych otacok na niske,ale iba medzi rychlostami, som stoho uz na mrtvicu,naposledy na diagnostike,vysoky tlak v turbe,ta spotreba je nenormalna na nadrz 500km(vecsinou mesto)diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesula Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Prasklý vlnovec se projevil tak, že když jsem stál na místě, tak jsem z topení cítil kouř. Jak to čudilo pod kapotu, tak to šlo topením do auta. Když jsem na něj kouknul, byl černý od sazí. Po výměně je všechno ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Prasklý vlnovec se projevil tak, že když jsem stál na místě, tak jsem z topení cítil kouř. Jak to čudilo pod kapotu, tak to šlo topením do auta. Když jsem na něj kouknul, byl černý od sazí. Po výměně je všechno ok. a mohol by mi niekto vysvetlit co to ten vlnovec je?a keby nahodou ,neviete ako sa to vola anglicky.DIKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Vlnovec je takový pružný díl na výfukovém potrubí vypadá jako husí krk potažený ocelovým pletením. Slouží k tomu aby se nelámal výfuk když se motor hýbe na silentblokách v tahu nebo brždění motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Vlnovec je takový pružný díl na výfukovém potrubí vypadá jako husí krk potažený ocelovým pletením. Slouží k tomu aby se nelámal výfuk když se motor hýbe na silentblokách v tahu nebo brždění motorem. Este jedna otazka,kde bi som to mohol kupit ten vlnovec online na octavia 2001,81kw tdi,asv ,a ma octavia tdi lambda sensor?mozno je to hlupa otazka ale ja som uplna lama,diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Vlnovec je takový pružný díl na výfukovém potrubí vypadá jako husí krk potažený ocelovým pletením. Slouží k tomu aby se nelámal výfuk když se motor hýbe na silentblokách v tahu nebo brždění motorem. Este jedna otazka,kde bi som to mohol kupit ten vlnovec online na octavia 2001,81kw tdi,asv ,a ma octavia tdi lambda sensor?mozno je to hlupa otazka ale ja som uplna lama,diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Prakticky kdekoliv kde se zabývají prodejem výfuků a dílů výfuků.Zadej do internetovýho vyhledavače Výfuky nebo vlnovec a určitě něco najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Prakticky kdekoliv kde se zabývají prodejem výfuků a dílů výfuků.Zadej do internetovýho vyhledavače Výfuky nebo vlnovec a určitě něco najdeš. Lenze ja zijem v ANGLICKU preto sa pitam na obchody s predajom online,a co ten lambda sensor vyuzivaju to aj dizlove motory.diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 To nevím to se musíš zeptat někoho jinýho kde hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 To nevím to se musíš zeptat někoho jinýho kde hledat. dnes som pozeral na ten vlnovec a vyzera ako novy tak ja neviem,co to moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falach Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 (editace) Ahoj, vím že to tu probíráte. Zvuky z turba. Potřebuji taktéž poradit. Při rozjezdu 1,2,3, to znamená při počátečním tahu turba nebo při sundání nohy z plynu turbo si hvízdne. Nežere olej, spotřeba OK, tah turba skvělý, jedeto jako drak. Při vyšších otáčkách nebo při 4 a 5 turbo v pohodě. Někdo povídal ,že je možná někde dírka v hadici? Nevím nezdá se mě. Kamarád koukal pod auto a říkal že mám trochu černý vlnovec. Tady píšete o vlnovci. Tak se ptám? Může to hvízdání při plnění nebo odfukování turba způsobovat dírka ve vlnovci? Jinak zvuk od výfuku normální , žádný bublání nebo tak, když je díra ve výfuku. Měl někdo tuhle zkušenost a problém vyřešil výměnou vlnovce? Jo do nouzáku to nepadá :)Díky za rady. Editováno: 7. Červenec 2015, autor: falach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.