Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny a mám takový dotaz: Nedávno mi opravovali v servisu el.servo na řízení a přitom měli odpojenou baterii. Ted mi nefunguje na levém předním okně automatický dojezd(ani nahoru, ani dolu), obyčejně okno funguje. Na levé straně jde oboje, jak ručně,tak automatický dojezd. Nevíte, čím to může být, případně, zda se to stalo tím odpojením aku? Díky za odpovědi.

Klíčem odemkni auto a podrž v odemykací poloze dokud ti nesjedou okna dolů. Pak to udělej obráceně aby se okna zavřela. To by mělo možná pomoci.

pises oboje u leve strany :huh: , mam takovy dojem, ze tou prvni levou stranou jsi myslel pravou......tam ti to ani fungovat nebude....na strane spolujezdce neni dvoupolohove tlacitko :)

bobik: asi myslel ze mu to funguje z tlacitka od ridice.

• Autor

Jee, omlouvám se, to na "leve straně jde oboje" mělo správně být na pravé straně, tedy okno u spolujezdce, ovládané z místa řidiče.

:) ...spolujezdcovo okno tedy nestahnes tlacitkem od ridice.......

leda spatny kontakt :huh:

Edit: zda se, ze stejny problem ma zrovna nekdo v sekci Octavia http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8571

Upraveno od Bobik

Psal, že když stahuje okno u spolujzdce tlačítkem u řidiče, tak se mu neotevře a nezavře automaticky.

Stalo se mi něco podobného a otevření a zavření oken klíčem, tento problém odstranilo.

Koukni do Návodu k obsluze. Na str.14 se píše:

Po připojení akumulátoru je nutno nastavit horní polohu zavřeného okna ( aktivovat systém).

- klíčem pomocí komfortního ovládání zavřete všechna okna

- klíč krátce uvolněte

- po zavření oken podržte klíč v zamykací poloze ještě asi 3s.

Upraveno od Standis

• 3 týdny později...

Můžu potvrdit že to u Fabie funguje. Měl jsem stejný problém. A taky mi po vytáhnutí baterie svítily kontrolky EPC a Elektronika motoru, ale to je zase jiný příběh :-)

• 3 měsíce později...

A co když nemám zámky ve dveřích???Budu měnit zřejmě teď na podzim baterii.

A co když nemám zámky ve dveřích???Budu měnit zřejmě teď na podzim baterii.

funguje to i za pomocí tlačítek. Budeš držet tlačítko u okna které ti nefunguje dokud ti nesjede dolů, uvolníš tlačítko a znovu je stiskneš pro sjezd dolů a budeš držet cca 3s. Totéž uděláš nahoru, budeš držet dokud nevyjede nahoru, uvolníš a znovu nahoru na cca 3 s. Potom by mělo fungovat.

Ja bych ty motorky 3s netrapil ;) Staci to jen promacknout nadoraz a zase pustit - mam vyzkouseno ;)-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.