Pajk85 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Měl jsem zatmavený světla ještě víc a nebyl s tím nejmenší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Každý chce aby jsme mohli zapisovat úpravy do TP jako v německu. Tam je možné skoro vše tak proč je tam zatmavení zadních světel zakázané! Asi to má svůj důvod. Přemýšlejte trochu. Zatmavené zadní světla jsou možná pšknější ale musí se brát ohled i na druhé a nemyslet si, že dnes jedu jen JÁ ! Takové světla jsou špatně vidět. Přál bych ti jet za takovým hovadem v noci a za snížené viditelnosti (sníh, mlha déšť a jiné). Nevím jak by se ti to líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 já si trošku hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 ted nevim jestli to byl Sup II nebo Octa II ale pro Čínský trh se dělají zadní světla LED - myslím že to byl SUP II Sup II se dělá do číny s LEDkama, nechápu proč né i pro Evropu :-( Tady jsou k sehnání nějaké OEM a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Asi to nechápu. Proč sem dáváš LED světla na Supa II když tady je Sup I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 (editace) Inspiracia ? - Blbost ? Kazdy si vytvori nazor Editováno: 12. Únor 2012, autor: pietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Aspiracia ? - Blbost. Kazdy si vytvori nazor Tak, jako idea to není špatný, ale imho by bylo třeba to trošku dodělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 No já osobně jsem taky proti zatmavování světel, a ta fotka... no nevím no... mě se to nelíbí ani trochu.. ale 100 lidí 100 chutí.. radši kdyby nějaká firma udělala pěkné zadní lamy s led... to bych uvítal radši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 radši kdyby nějaká firma udělala pěkné zadní lamy s led... to bych uvítal radši... Když je udělá, koupí si je každej jouza ztratí to částečně význam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Aspiracia ? - Blbost ? Kazdy si vytvori nazor co je to za kola pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Kola jsou to ALUTEC BLADE , velikost asi 18"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Zdravím vás.Zajímalo by mě zda na supa I pasují zadní lampy ze supa I po FL.Abych je nekoupil a pak je tam nemel jak dát.Ještě bych vás chtěl poprosit jak demontovat přední světlo a odmlžit ho.Je uplně mokrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 já si trošku hrál Moc hezký.Domácí výroba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 tak zase trochu malá změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 A proč to máš tmavé i na tom víku kufru? A ty přední světla máš taky zatmavené nebo se to jen zdá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Na kufru to mám jen tak že se mi to líbí. A přední světla jsou také tmavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 A to je folie nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jj ffolie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.