Kiko Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Poradí někdo, kde se nachází čidlo teploty vody? Nejlépe vyznačit na fotce, pokud se tam teda vůbec někde nachází. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 To je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 To je ono No to jsem si taky myslel, ale něco mí říká, že to nebude ono, to čidlo bude spiše trochu někde v pravo, jak jsou hadice.. no fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Může mi ještě někdo poradit, jak postupovat při výměně toho čidla za jiné? Nerad bych něco zkazil, nebo zanedbal.. a jestli ještě můžu poprosit, zda-li někdo neví objednací číslo pro motor 1.4 74 kW. Byl jsem to kupovat a ta ženská vůbec nevěděla, co po ní chci, takhle podle čísla by to bylo jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Tady je schema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Tady je schema Z toho obrázku to je jen těžko poznat, splývá to. Já našel něco, kde už je to o moc lépe vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truckerik Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Chtěl bych se zeptat kolik teplotních čidel je na tomto motoru. Protože moje Fabia pokud klesne venkovní teplota na 3stupně strašně špatně chytá. Chystám se vyměnit teplotní čidlo motoru ale nejsem si jistej jestli je to tím, protože mi ukazatel teploty ukazuje dobré hodnoty. Tak jestli informace o teplotě motoru pro budík je brána z jiného čidla? Díka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Napíchi to ráno před startem na diagnostiku a uvidíš jakou hodnotu dává čidlo řídící jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Tak dnes jsem ho vyměnil, ale byla to kovbojka Můj mechanik mi říkal, že prý vyteče jen troška kapaliny a ona taková potopa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Nikdy nevyteče jen málo Tady je prostě tak blbě umístěný, že holt vyteče víc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Dolil jsem 1l, trošku si tedy představuji jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.