Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poradí někdo, kde se nachází čidlo teploty vody? Nejlépe vyznačit na fotce, pokud se tam teda vůbec někde nachází. Děkuji :)

post-8-1147098245.jpg

To je ono

• Autor
To je ono

No to jsem si taky myslel, ale něco mí říká, že to nebude ono, to čidlo bude spiše trochu někde v pravo, jak jsou hadice.. no fakt nevím :(

• Autor

Může mi ještě někdo poradit, jak postupovat při výměně toho čidla za jiné? Nerad bych něco zkazil, nebo zanedbal.. a jestli ještě můžu poprosit, zda-li někdo neví objednací číslo pro motor 1.4 74 kW. Byl jsem to kupovat a ta ženská vůbec nevěděla, co po ní chci, takhle podle čísla by to bylo jasný.

Tady je schema

• Autor
Tady je schema

Z toho obrázku to je jen těžko poznat, splývá to. Já našel něco, kde už je to o moc lépe vidět..

post-8-1147170246.jpg

• 4 roky později...

Chtěl bych se zeptat kolik teplotních čidel je na tomto motoru. Protože moje Fabia pokud klesne venkovní teplota na 3stupně strašně špatně chytá. Chystám se vyměnit teplotní čidlo motoru ale nejsem si jistej jestli je to tím, protože mi ukazatel teploty ukazuje dobré hodnoty. Tak jestli informace o teplotě motoru pro budík je brána z jiného čidla?

Díka za info.

Napíchi to ráno před startem na diagnostiku a uvidíš jakou hodnotu dává čidlo řídící jednotce :palec2:

• 4 týdny později...

Tak dnes jsem ho vyměnil, ale byla to kovbojka :D

Můj mechanik mi říkal, že prý vyteče jen troška kapaliny a ona taková potopa :D

Nikdy nevyteče jen málo :smich: Tady je prostě tak blbě umístěný, že holt vyteče víc :-)

Dolil jsem 1l, trošku si tedy představuji jinak :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.