Publikováno Únor 28, 201015 r Dneska jsem vyjel autem z garáže a maxidot mi začal hlásit poruchu postupně všech žárovek co v autě jsou, od obrysovek až po hlavní světla. Všechny světla svítěj jen blinkry zablikaj třikrát a pak už jen svítěj a kontrolka bliká asi dvakrát rychleji než obvykle. Dík za radu
Únor 28, 201015 r Obávam sa, že to bude chcieť diagnostiku. To na závadu žiarovky nevyzerá. Ale môžeš skúsiť na pár minút odpojiť akumulátor, či sa to nezresetuje a nebude to zase fungovať.
Březen 1, 201015 r Autor Takže dneska jsem se chystal do servisu na diagnostiku a najednou všechno funguje jak má. Jsem rád že je nová oktávka samoopravná ale pořád ve mě hlodá červíček že asi nebude všechno v pořádku.
Březen 6, 201015 r ahoj,bude to chciet flash RJ palubnej siete BCM jednotky nasteva servisu ta neminie
Březen 6, 201015 r Ahojte, mne sa stalo to isté. Mám OIIFL. Maxi-dot nedávno nahlásil poruchu žiarovky. Zastavil som, a na Maxi-dote postupne nahlásilo skontrolujte žiarovky a vypísalo všetky aké len na aute existujú. Smerovky mi zostali svietiť, ako na amerických autách. Vypol som zapalovanie, opäť zapol, a už všetko fungovalo. Takže servis som nestihol.
Březen 6, 201015 r Stalo se mi to také před cca měsícem. Zamknul jsem auto a po návratu za hodinu už vše zase fungovalo jak má. Od té doby se to neopakovalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.