Publikováno Březen 3, 201015 r Jak maji byt prezky na zadnich pasech ? Ja je mam stribrnym do sedacky, a na hodne fotkach sem je videl smerem do interieru. Na technicke se jim to nelibilo a rikali ze jsou pretocene, ale kdyz se podivam na ukotveni a na navijak tak sou prisroubovane spravne. Resili jste to uz nekdo ?
Březen 3, 201015 r Nerozumím přesně tomu co máš na mysli, ale já je mám stejně jako vepředu. Mrkni na foto.
Březen 3, 201015 r Jak maji byt prezky na zadnich pasech ? Ja je mam stribrnym do sedacky, a na hodne fotkach sem je videl smerem do interieru. Na technicke se jim to nelibilo a rikali ze jsou pretocene, ale kdyz se podivam na ukotveni a na navijak tak sou prisroubovane spravne. Resili jste to uz nekdo ? Uchyty -pracky na bezpecnostnych pasoch musia smerovat do INTERIERU.!!! Pracky sa daju pretocit na pasoch-nemusis nic demontovat.
Březen 3, 201015 r Autor je na to nejyk postup, protoze si nedovedu predstavit ja ty prezky otocit. Jsou tam dost natesno.
Březen 3, 201015 r Já mám taky jeden vzadu otočenej do sedačky. Netušil jsem, že někdo to může taky mít. Dám na radu PROCHYho a zkusím to přetočit. ...tak tedy nevím, ale bez přeříznutí a sešití pásu, to jinak nevidím Upraveno Březen 3, 201015 r od lucky.jack
Březen 3, 201015 r je na to nejyk postup, protoze si nedovedu predstavit ja ty prezky otocit. Jsou tam dost natesno. Jde to protočit bez problémů, taky bych tomu nevěřil pojud bych to neviděl... Ale děcka si s tím poradí a pak to stačí už jenom dotlačit na tu správnou stranu.
Březen 3, 201015 r jde to otočit chce si s tim pohrát nic se řezat nemusí chce to jen dvě šikovný ruce a trpělivost
Březen 4, 201015 r Pás přeložit - tak aby při posunu packy postupně "nabíhal" do šterbiny, případně v rohu trošku přitlačit a pak to už půjde samo...
Březen 4, 201015 r Autor diky za tu fintu s tim prelozenim. Fungovala :-) Nejak se mi to ale libilo vice kdyz byly do sedacky
Březen 4, 201015 r Možná to vypadá líp ale v praxi při použití je to kničemu když musíš překroutit pás.Takhle jen chytneš,zatáhneš a zapneš.A nikde tě neprudí ta překroucenina.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.