michal111 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Máte někdo s nimi nějaké zkušenosti ? Vyplatí se je koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Mam je, sviti to urcite lepe a imho se to vyplati. Nevim jak je to s vydrzi, zatim je mam pul roku. Je vsak nutno rict, ze Fabie i s normalnima zarovkama sviti dost dobre, takze to neni tak propastny rozdil, jako pri pouziti techto zarovek napr. ve Felde, kde to byl fakt obrovsky rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Jezdím na nich druhý měsíc, zatím drží (původní žárovky odešly během 7 měsíců od koupě vozu). Subjektivně mám pocit že svítí víc a světlo je bílé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Taky je mám a plná spokojenost, sice těch +50% jde na úkor životnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Mam ich, ale ziadne zvysenie svietivosti som nezaznamenal, akurat svetlo sa mi zda menej nazltle. Zvysena svietivost je na ukor zivotnosti. Mam ich 10tkm svietenia a 3/4 roka na aute. Spokojnost, aj dalsie si kupim taketo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.