Přejít na obsah

žárovky do předních světel

alesbrno

Doporučené příspěvky

Ja mam ty zarovky v aute uz dvoje, zadny strach. :D Jestli chces, vyfotim ti krabicku, na zimu je vyndavam, protoze davam zarovky s nadechem do zluta.

A jak rikam, rok fakt nevydrzely. :)

Ano chcem. Vyfot mi krabicku. Este mi prezrad preco menis ziarovky na zimu?? :kol-32: NBR svietia dobre-SUPER aj v zime. :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Menim je, aby se meli hloupi na co ptat, vis? :)

Na tvoji otazku jsem uz odpovedel v mym predeslym prispevku. Pokud si myslis, ze NBR sviti super i za deste, tak zkus nekdy vyzkouset taky jiny zarovky. Napriklad Hyper Yellow od NOKYA, pokud to na tebe neni moc drahy.

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři

HOUMIK: :kol-47::kol-26: Fakt logicka a rozumna a inteligentna odpoved preco menis tie ziarovky. :doh:smich:

Neboj na tie NOKYA ziarovky mam este 25 USD. cca 23euro.

Teraz pouzivam Philips DIAMOND vision su drahsie jak tie NOKYA. :kol-31:

LINK: http://www.ebay.com.au/itm/Philips-Diamond-Vision-H4-5000K-headlight-bulbs-12342-9003-HB2-light-beam-/170762352403?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c23ab713

Odkaz ke komentáři

HOUMIK: :kol-47::kol-26: Fakt logicka a rozumna a inteligentna odpoved preco menis tie ziarovky. :doh:smich:

Tak ja mel za to, ze alespon kousek inteligence v tobe zustal, abych ti nemusel vsechno vypisovat. Ale bohuzel... Omyl.

S jakyma zarovkama uvidis lip za horsiho pocasi? S "bilyma" NBP nebo s tema HY?

Odkaz ke komentáři

pochybuju ze ty philips diamond vision 5000k maj homologaci pro nase silnice ,jelikoz je nemaj ani v nabidce na strankach philipsu :-)

a zminovane zarovky OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H4 me vydrzeli pul roku,pak odesla jedna a dalsi den druha.tak sem tam vratil h4 tesla ktere tam uz byli pri koupi a drzi do dnes a to uz tam jsou 5 let a jak dlouho tam byli pred koupi auta netusim :-)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Menim je, aby se meli hloupi na co ptat, vis? :)

Na tvoji otazku jsem uz odpovedel v mym predeslym prispevku. Pokud si myslis, ze NBR sviti super i za deste, tak zkus nekdy vyzkouset taky jiny zarovky. Napriklad Hyper Yellow od NOKYA, pokud to na tebe neni moc drahy.

HOUMIK: Tu mas par fotiek ktore ziarovky som vyskusal v autach.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Mno tak tahle diskuze o duplicitě je mazec. Bohužel u tohoto admina nechápu stížnosti a mazání příspěvků ve více vláknech. Lepší se nehádat, nejhorší je srážka s blbcem a ještě horší s blbcem, co dostal funkci... Jinak diskuze ala mně to vydrželo rok, mně jenom půl roku je dost zcestná. Každej z vás za tu dobu najede jinej počet km, takže tahle informace je k ničemu a pochybuju, že by se žárovka mohla zkazit jako ovoce... Ty fotky tady nahoře mi taky přijdou divný. V jednom balení 2 různý žárovky, co to je ? Já už taky vyzkoušl snad vše, co je na českém trhu a došel sem k závěru, že toto je neřešitelný problém. Žádný H4 nebudou svítit bíle, dobře a budou mít homologaci. Blue vision/Cool blue rozdíl pouze v ceně jinak výkon stejný a i ty nesvítěj bíle. S těma žárovkama, co maj komplet sytě modrý baňky za deště neuvidíte vůbec nic a NB PLUS maj zas na potkavačky žlutý světlo. Sice maj opravdu vyšší svit, ale ta životnost stále neni dobrá. HID je prasárna. Takže můj závěr - teď to zkousnu (zima NB+ zbytek roku PBV) a na dalšim autě už budou origo xenony...asi tak :scooter:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...