Publikováno Březen 7, 201015 r Tak vás zdravím, Motor mám KAPUT (1.9tdi 81kw) . Dlouho jsem přemýšlel jest li koupit nový nebo dát na repas, po dlouhé debatě z mechanikem co to bude dělat jsem se rozhodnul do repasu (doufám že DOBŘE). Má to své plusy a mínusy. Koupě nového motoru bych si asi moc nepomohl proto že nikdo nevidí do motoru a pravdu taky nikdo neřekne. Mám možnost koupit havarovanou Octavii, ale nakonec to vyjde na SKORO na stejné peníze. Chtěl bych slyšet vaše názory jestli REPAS nebo NOVÝ a PROČ. Díky všem co se podělí o názory.
Březen 7, 201015 r No pokud by to slo tak bych koupil celou oktu na dily.... jinak motor na prodej bych mel. dystak SZ
Březen 7, 201015 r Tak vás zdravím, Motor mám KAPUT (1.9tdi 81kw) . Dlouho jsem přemýšlel jest li koupit nový nebo dát na repas, po dlouhé debatě z mechanikem co to bude dělat jsem se rozhodnul do repasu (doufám že DOBŘE). Má to své plusy a mínusy. Koupě nového motoru bych si asi moc nepomohl proto že nikdo nevidí do motoru a pravdu taky nikdo neřekne. Mám možnost koupit havarovanou Octavii, ale nakonec to vyjde na SKORO na stejné peníze. Chtěl bych slyšet vaše názory jestli REPAS nebo NOVÝ a PROČ. Díky všem co se podělí o názory. Pokud tě netrápí peníze, což asi ne, když přemýšlíš i nad novým motorem, tak bych koupil jedině nový.
Březen 7, 201015 r Ja bych koupil bouračku s motorem s peknymi kilometry, zbytek auta bych prodal na ND a zase by to nebylo tak drahy. Kdyz budes repasovat motor, zalezi teda co na nem chces vse menit, ale kamos resil podobny problem s 1.6 benzinem na O1, repas ho vysel na 45 000 Kc i s praci, ale zase ma to cenu, kdyz za tyhle prachy koupis cely auto?
Březen 7, 201015 r A co tohle: http://www.aukro.cz/item913877495_novy_motor_skoda_octavia_1_9_tdi_81kw.html
Březen 7, 201015 r A co tohle: http://www.aukro.cz/item913877495_novy_motor_skoda_octavia_1_9_tdi_81kw.html kde máš jistotu že je to opravdu nový motor ?
Březen 7, 201015 r Tak vás zdravím, Motor mám KAPUT (1.9tdi 81kw) . Dlouho jsem přemýšlel jest li koupit nový nebo dát na repas, po dlouhé debatě z mechanikem co to bude dělat jsem se rozhodnul do repasu (doufám že DOBŘE). Má to své plusy a mínusy. Koupě nového motoru bych si asi moc nepomohl proto že nikdo nevidí do motoru a pravdu taky nikdo neřekne. Mám možnost koupit havarovanou Octavii, ale nakonec to vyjde na SKORO na stejné peníze. Chtěl bych slyšet vaše názory jestli REPAS nebo NOVÝ a PROČ. Díky všem co se podělí o názory. Co sa stalo povodnemu motoru???
Březen 7, 201015 r Autor Co sa stalo povodnemu motoru??? [/quote Čistil jsem turbo a po namontování zpět jsem to jel projet, asi po 10km začal jít z výfuku bílí dým a otáčky vyjeli na maximum. Tak jsem rychle vypnul motor ale ještě zhruba 15 až 20 sec. to jelo. Teď nemůžu nastartovat
Březen 7, 201015 r DUO: Daj si opravit povodny motor. Tdi motor co mas ti v aute vydrzi vela kilometrou!!! Pozri link. A pricinu poskodenia motora. LINK: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Rekordmanka.htm
Březen 7, 201015 r ze starýho novej neuděláš bylo by to vidět na závitech a nejen na nich vzhledem k tomu že se v Čechách krade všude tak asi nejspíš chybí někde v Boleslavi ve skladech
Březen 10, 201015 r Já myslím,že nemyslel nový,ale jiný.Nebo ne? Tak to mě asi nedošlo, já jsem si pod výrazem nový představil prostě nový.
Březen 10, 201015 r Autor Tak to mě asi nedošlo, já jsem si pod výrazem nový představil prostě nový. v poho já to špatně napsal
Březen 10, 201015 r Jo jiný motor Zkus kontaktovat člena fora JendaT4 musíš vědět kod motoru. U něho seženeš slušný motor.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.