duo Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak vás zdravím, Motor mám KAPUT (1.9tdi 81kw) . Dlouho jsem přemýšlel jest li koupit nový nebo dát na repas, po dlouhé debatě z mechanikem co to bude dělat jsem se rozhodnul do repasu (doufám že DOBŘE). Má to své plusy a mínusy. Koupě nového motoru bych si asi moc nepomohl proto že nikdo nevidí do motoru a pravdu taky nikdo neřekne. Mám možnost koupit havarovanou Octavii, ale nakonec to vyjde na SKORO na stejné peníze. Chtěl bych slyšet vaše názory jestli REPAS nebo NOVÝ a PROČ. Díky všem co se podělí o názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 No pokud by to slo tak bych koupil celou oktu na dily.... jinak motor na prodej bych mel. dystak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak vás zdravím, Motor mám KAPUT (1.9tdi 81kw) . Dlouho jsem přemýšlel jest li koupit nový nebo dát na repas, po dlouhé debatě z mechanikem co to bude dělat jsem se rozhodnul do repasu (doufám že DOBŘE). Má to své plusy a mínusy. Koupě nového motoru bych si asi moc nepomohl proto že nikdo nevidí do motoru a pravdu taky nikdo neřekne. Mám možnost koupit havarovanou Octavii, ale nakonec to vyjde na SKORO na stejné peníze. Chtěl bych slyšet vaše názory jestli REPAS nebo NOVÝ a PROČ. Díky všem co se podělí o názory. Pokud tě netrápí peníze, což asi ne, když přemýšlíš i nad novým motorem, tak bych koupil jedině nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Já myslím,že nemyslel nový,ale jiný.Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ja bych koupil bouračku s motorem s peknymi kilometry, zbytek auta bych prodal na ND a zase by to nebylo tak drahy. Kdyz budes repasovat motor, zalezi teda co na nem chces vse menit, ale kamos resil podobny problem s 1.6 benzinem na O1, repas ho vysel na 45 000 Kc i s praci, ale zase ma to cenu, kdyz za tyhle prachy koupis cely auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 A co tohle: http://www.aukro.cz/item913877495_novy_motor_skoda_octavia_1_9_tdi_81kw.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 A co tohle: http://www.aukro.cz/item913877495_novy_motor_skoda_octavia_1_9_tdi_81kw.html kde máš jistotu že je to opravdu nový motor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duo Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Já myslím,že nemyslel nový,ale jiný.Nebo ne? Jo jiný motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak vás zdravím, Motor mám KAPUT (1.9tdi 81kw) . Dlouho jsem přemýšlel jest li koupit nový nebo dát na repas, po dlouhé debatě z mechanikem co to bude dělat jsem se rozhodnul do repasu (doufám že DOBŘE). Má to své plusy a mínusy. Koupě nového motoru bych si asi moc nepomohl proto že nikdo nevidí do motoru a pravdu taky nikdo neřekne. Mám možnost koupit havarovanou Octavii, ale nakonec to vyjde na SKORO na stejné peníze. Chtěl bych slyšet vaše názory jestli REPAS nebo NOVÝ a PROČ. Díky všem co se podělí o názory. Co sa stalo povodnemu motoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duo Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Co sa stalo povodnemu motoru??? [/quote Čistil jsem turbo a po namontování zpět jsem to jel projet, asi po 10km začal jít z výfuku bílí dým a otáčky vyjeli na maximum. Tak jsem rychle vypnul motor ale ještě zhruba 15 až 20 sec. to jelo. Teď nemůžu nastartovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 DUO: Daj si opravit povodny motor. Tdi motor co mas ti v aute vydrzi vela kilometrou!!! Pozri link. A pricinu poskodenia motora. LINK: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Rekordmanka.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 ze starýho novej neuděláš bylo by to vidět na závitech a nejen na nich vzhledem k tomu že se v Čechách krade všude tak asi nejspíš chybí někde v Boleslavi ve skladech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Já myslím,že nemyslel nový,ale jiný.Nebo ne? Tak to mě asi nedošlo, já jsem si pod výrazem nový představil prostě nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duo Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Tak to mě asi nedošlo, já jsem si pod výrazem nový představil prostě nový. v poho já to špatně napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Jo jiný motor Zkus kontaktovat člena fora JendaT4 musíš vědět kod motoru. U něho seženeš slušný motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.