Malta Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 a máš motor 1,2HTP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Hoj, tak se taky přidávám, od výměny oleje cca 1500km, filtr asi za 140kč. Je zvláštní, že dřív jsem kupoval filtry asi za 95kč a nikdy nebyl problém. Teď naposled sem byl ale v jiným krámě. Zatím to vypadá na stejný problém, jako maj ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Buď špatné těsnění nebo nakřáplej kryt olejového filtru. Povedlo se mi posledně při povolování onen plastový konec, na který nasazuješ kryt, urvat, protože jsem trochu více zabral. Po výměně vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 ten kryt jsem vyšrouboval a prohlídl jsem ho, prasklej nikde není. Ale při vyšroubování se točil lehce, jak byla namazaná gumička. Když jsem při výměně vyndával starej filtr, točil se dost s odporem. Škoda sem nenechal starou gumičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 gumička bílá nebo černá? Hádám že černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.