majkyz Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Pocul som ze (OII) ma funkciu natacanie zrkadiel pri zaradeni spiatocky vedel by mi niekto povedat ako sa vola tato funkcia,chcem si na diagnostike zistit ci to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) vola sa to "automaticke sklopení zrcátek" a funguje to len v spolupráci s elektrickými sedadlami nakoľko tam je pamäť. inak už sa to tu párkrát preberalo Editováno: 10. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 No podle mě to na elektrických sedadlech nezáleží... Funguje to při nakódování a při přepnutí ovládání zrcátek do polohy R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Pocul som ze (OII) ma funkciu natacanie zrkadiel pri zaradeni spiatocky vedel by mi niekto povedat ako sa vola tato funkcia,chcem si na diagnostike zistit ci to mam Ahoj pokus mas sedacky v elektrice a s pameti tak tuto funkci mas. Pokud ne tak ne. Tahle zrcatka maji spolu se sedackami i pamet na nastavenou pozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 No podle mě to na elektrických sedadlech nezáleží... Funguje to při nakódování a při přepnutí ovládání zrcátek do polohy R Skús si to nakódovať a hneď zistíš, že ti RJ v dverách ako prvé zahlásia, že máš prerušené vedenie k snímačom polohy zrkadiel. Skús asi hádať, prečo? (ak neveš, tak preto, lebo autá bez el. sedačiek nemalú v zrkadlách potenciometre). A keby si vymenil zrkadlá za také, čo už potenciometre majú, tak stále si s tým tie RJ dverí neporadia. El. sedadlá mať nemusíš, ale obávam sa, že bez RJ el. sedadiel, ktorá to celé riadi to fakt nepôjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyz Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Skús si to nakódovať a hneď zistíš, že ti RJ v dverách ako prvé zahlásia, že máš prerušené vedenie k snímačom polohy zrkadiel. Skús asi hádať, prečo? (ak neveš, tak preto, lebo autá bez el. sedačiek nemalú v zrkadlách potenciometre). A keby si vymenil zrkadlá za také, čo už potenciometre majú, tak stále si s tým tie RJ dverí neporadia. El. sedadlá mať nemusíš, ale obávam sa, že bez RJ el. sedadiel, ktorá to celé riadi to fakt nepôjde. dakujem vam tak ja to nebudem mat skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.