Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdárek pánové mám problém z ostřikovačem na zadní okno (je to sedan) ,ostřikovač je v ramínku stěrače a najednou přestal stříkat, motorek běží ale z trysky nejde ani kapka nevíte kde se stala chyba podotýkám že voda mi nikde neteče (kde nemá)

děkuji za radu :aggressive:

Vloženo
Nazdárek pánové mám problém z ostřikovačem na zadní okno (je to sedan) ,ostřikovač je v ramínku stěrače a najednou přestal stříkat, motorek běží ale z trysky nejde ani kapka nevíte kde se stala chyba podotýkám že voda mi nikde neteče (kde nemá)

A mas vodu v nadrzce?? lol

Vloženo

A mas vodu v nadrzce?? lol

Jé to nevím a co se tam leje nafta nebo voda lollollol

Vloženo

bych prověřil zda se ti nměkde pod autem nedělá kaluž

nevím jak koktak,ale fábka ma hadičku napojenou v motoru před řidičem a tam se rádo rozpojí, kdysi jsem to na fábce řešil

na koktě zatím ne, ale zkus třeba szndat hadici z čerpadla zda to stříká a pokud nebiude problém s motorkem, tak hledat po hadici

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím všechny,

mám takovej problém se zadním stěračem, pořád mi praská pojistka a stěrač pak nestírá, pojistku vyměním stěrač běží a po nějaký chvíli (nemůžů říct jestli jsou to hodiny nebo dny - protože ho nepoužívám každý den) zase neběží, kouknu na pojistku a je prdlá...už jsem koukal na 5 dveře jestli tam neni někde něco ztratovanýho ale nezdá se mi....nevíte někdo co s tim??budu rád za každou radu, protože když ho zrovna potřebuju tak neběží a je to dost nepříjemný..

Předem všem moc děkuju

• o 1 rok později...
Vloženo

Nevíte někdo co vše je třeba pro zapojení zadního stěrače do octavie 1 sedanu? Jeden ňouma mi naboural zadek, tak jsem si našel nové zadní dveře i se stěračem, ale mám octavii z 97 a nevím přesně co budu všechno potřebovat. Už jsem si koupil páčku pro zadní stěrač a čerpadlo s dvouvývodem. Moc děkuji za všechny nápady. :-)

• o 1 rok později...
Vloženo

zdravom kolegovia.potreboval by som radu. na zadnych dverach mam stierac ale zistil som ze od ostrekovaca nejde ani hadicka a ani kable na konektor.natiahnut hadicku nebude problem ale nenasiel som nikde schemu zadneho stieraca.nemate ju prosim niekto nech si to natiahnem s poistkovej skrinky a ovladacej packy. skoda oktavia 1.9 tdi 2003 sedan.dakujem

Vloženo

Ahoj

Tiež pracujem na zadnom stierači ak tam nebol od výroby tak treba

- motorček ostrekovača

- výmena páčky stieračov

- osadenie poistky zadného stierača + kábel do zadu napinovať do konektoru

- ešte dva vodiče treba doplniť a to vodiče od motorčeku ostrekovača

- potom tú hadičku od motorčeka

a treba mať veľký cyklovač stieračov

:kol-32: Len ma zarazilo že máš zadný stierač bez káblov a ...(kto Ti to tam dal) ak to nieje origo. :kol-32:

Veľa zdaru.

Vloženo (editace)

DODOHOME: :kol-47::kol-26:

A dieru do skla si zabudol napisat!!! Treba vrtat dieru do skla na motorcek zadneho stieraca. Ktoru doma URCITE nevyvrtas!!!!

:doh

Auto bolo burane od zadu tak tam vymenili zadnu kapotu z auta ktore malo stierac uz z vyroby. :kol-31: :kol-31:

Editováno: , autor: PROCHY603
Vloženo

tak ako prochy pise.urcite tam boli menene yadne dvere.ale zase myslim ze nie je nutne menit packu pretoze ma funkcie na zadny stierac.pretoze ked zatlacis packu tak v druhej polohe ide motorcek a ma snahu tlacit vodu.lenze ako som pisal hadicka nie je natiahnuta len pri motorceku ukoncena aby neslzila z toho voda.cize co sa vody tyka treba len natiahnut hadicku dozadu.no otazka je kade ju mam tahat nevie niekto prosim?kable z packy a napatie nebude problem natiahnut a na konci na konektor napinovat

Vloženo

DODOHOME: :kol-47::kol-26:

A dieru do skla si zabudol napisat!!! Treba vrtat dieru do skla na motorcek zadneho stieraca. Ktoru doma URCITE nevyvrtas!!!!

:doh

Auto bolo burane od zadu tak tam vymenili zadnu kapotu z auta ktore malo stierac uz z vyroby. :kol-31: :kol-31:

Keď chio 11 písal že má ne zadnej kapote motorček aj stierač nepredpokladal som že ho tam má nalepený alebo len tak položený - no chcel som iba pomôcť. Nemám prečo :kol-26:

Krásny deň praje Dodohome. :kol-44:

Vloženo

Ahoj

Tiež pracujem na zadnom stierači ak tam nebol od výroby tak treba

- motorček ostrekovača

- výmena páčky stieračov

- osadenie poistky zadného stierača + kábel do zadu napinovať do konektoru

- ešte dva vodiče treba doplniť a to vodiče od motorčeku ostrekovača

- potom tú hadičku od motorčeka

a treba mať veľký cyklovač stieračov

:kol-32: Len ma zarazilo že máš zadný stierač bez káblov a ...(kto Ti to tam dal) ak to nieje origo. :kol-32:

Veľa zdaru.

:kol-47::kol-26: ESTE RAZ TI TO NAPISEM

Tu je odpoved pre teba.

A dieru do skla si zabudol napisat!!! Treba vrtat dieru do skla na motorcek zadneho stieraca. Ktoru doma URCITE nevyvrtas!!!! ALEBO SA MYLIM??? :kol-31::kol-24:

Vloženo

prochy vezmem oktavku k velkej horizontke alebo nejakemu centru. :D ale nie stierac je tam nahodeny packa plne funkcna aj na zadny treba.tam len priviezt hadicku od nadrzky a najst stratene alebo schovane kable

Vloženo

CHIO: :kol-47: Ja VIEM ze ti mas stierac!!!

Precitaj si poriadne ma com pracuje DODOHOME.

On musi este vyvrtat DIERU do skla abi tam namontoval zadny stierac.

Moj nick je PROCHY603 :kol-24:

Mas k autu aj servisnu knizku??? Tam zistis ci bol zadny stierac namontovany uz vo fabrike.

Alebo si pozri datovy stitok pri rezerve v kufri. A hned budes mat jasno. :kol-31::kol-28:

Vloženo (editace)

Moj nick je PROCHY603 :kol-24:

Až je budeš Ty všem psát přesně jak si je píšou oni, tj když je napsané malými, tak Ty je nebudeš psát VERZÁLKAMA a budeš je taky psát komplet, tudíž i takový chio11 je pro Tebe chio11 a ne CHIO, to samé dodohome a ne DODOHOME, pak tu hulákej a plácej rukama. Jinak si chuchni!

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo

PROCHY603 :kol-24: to je pre teba.

Ja som kúpil kapotu aj so sklom z auta kde je zadný stierač, ostrekovač, kabeláž po konektor v kufri a aj hadička ostrekovača.

To čo som tu písal sa ale netikalo mňa, ale výhradne (chio 11) a on to pochopil správne - aspoň dúfam. :kol-32:

Toto je pre chio 11

Jediné čo som Ti zatiaľ nenapísal z toho čo si sa pýtal je že vodiče aj hadička má viesť pod obkladom ľavého prahu od A stĺpika až do kufra za koberec na ľavej strane pod repro v kufri (tam sú tri konektory hnedý, čierny a ružový)

Zdravým všetkých čo sa snažia pomôcť a nie provokovať. :kol-47:

Vloženo

PROCHY603 :kol-24: to je pre teba.

Ja som kúpil kapotu aj so sklom z auta kde je zadný stierač, ostrekovač, kabeláž po konektor v kufri a aj hadička ostrekovača.

To čo som tu písal sa ale netikalo mňa, ale výhradne (chio 11) a on to pochopil správne - aspoň dúfam. :kol-32:

Toto je pre chio 11

Jediné čo som Ti zatiaľ nenapísal z toho čo si sa pýtal je že vodiče aj hadička má viesť pod obkladom ľavého prahu od A stĺpika až do kufra za koberec na ľavej strane pod repro v kufri (tam sú tri konektory hnedý, čierny a ružový)

Zdravým všetkých čo sa snažia pomôcť a nie provokovať. :kol-47:

:doh:smich::blbec:

Nabuduce to napis rovno ze si kupil KAPOTU AJ ZO STIERACOM odkial sme to mali vediet. :kol-47: :kol-47: :kol-26::kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...