Publikováno Září 1, 200718 r Nazdárek pánové mám problém z ostřikovačem na zadní okno (je to sedan) ,ostřikovač je v ramínku stěrače a najednou přestal stříkat, motorek běží ale z trysky nejde ani kapka nevíte kde se stala chyba podotýkám že voda mi nikde neteče (kde nemá) děkuji za radu
Září 1, 200718 r Nazdárek pánové mám problém z ostřikovačem na zadní okno (je to sedan) ,ostřikovač je v ramínku stěrače a najednou přestal stříkat, motorek běží ale z trysky nejde ani kapka nevíte kde se stala chyba podotýkám že voda mi nikde neteče (kde nemá)děkuji za radu A mas vodu v nadrzce??
Září 1, 200718 r Autor Nazdárek pánové mám problém z ostřikovačem na zadní okno (je to sedan) ,ostřikovač je v ramínku stěrače a najednou přestal stříkat, motorek běží ale z trysky nejde ani kapka nevíte kde se stala chyba podotýkám že voda mi nikde neteče (kde nemá)děkuji za radu A mas vodu v nadrzce?? Jé to nevím a co se tam leje nafta nebo voda
Září 2, 200718 r bych prověřil zda se ti nměkde pod autem nedělá kaluž nevím jak koktak,ale fábka ma hadičku napojenou v motoru před řidičem a tam se rádo rozpojí, kdysi jsem to na fábce řešil na koktě zatím ne, ale zkus třeba szndat hadici z čerpadla zda to stříká a pokud nebiude problém s motorkem, tak hledat po hadici
Leden 29, 200916 r Zdravím všechny, mám takovej problém se zadním stěračem, pořád mi praská pojistka a stěrač pak nestírá, pojistku vyměním stěrač běží a po nějaký chvíli (nemůžů říct jestli jsou to hodiny nebo dny - protože ho nepoužívám každý den) zase neběží, kouknu na pojistku a je prdlá...už jsem koukal na 5 dveře jestli tam neni někde něco ztratovanýho ale nezdá se mi....nevíte někdo co s tim??budu rád za každou radu, protože když ho zrovna potřebuju tak neběží a je to dost nepříjemný.. Předem všem moc děkuju
Březen 11, 201015 r Nevíte někdo co vše je třeba pro zapojení zadního stěrače do octavie 1 sedanu? Jeden ňouma mi naboural zadek, tak jsem si našel nové zadní dveře i se stěračem, ale mám octavii z 97 a nevím přesně co budu všechno potřebovat. Už jsem si koupil páčku pro zadní stěrač a čerpadlo s dvouvývodem. Moc děkuji za všechny nápady. :-)
Březen 11, 201015 r rele steracu i motorek ostrikovacu je zapojeny stejne, tak jen natahnout draty a hadicku do zadnich dveri
Únor 20, 201213 r zdravom kolegovia.potreboval by som radu. na zadnych dverach mam stierac ale zistil som ze od ostrekovaca nejde ani hadicka a ani kable na konektor.natiahnut hadicku nebude problem ale nenasiel som nikde schemu zadneho stieraca.nemate ju prosim niekto nech si to natiahnem s poistkovej skrinky a ovladacej packy. skoda oktavia 1.9 tdi 2003 sedan.dakujem
Únor 20, 201213 r Tady: http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 se proklikej k dílenské příručce, stáhni a dopoj.
Únor 20, 201213 r Jo, a ten stěrač pojede bezdrátově. ...ale zistil som ze od ostrekovaca nejde ani hadicka a ani kable na konektor....
Únor 22, 201213 r Ahoj Tiež pracujem na zadnom stierači ak tam nebol od výroby tak treba - motorček ostrekovača - výmena páčky stieračov - osadenie poistky zadného stierača + kábel do zadu napinovať do konektoru - ešte dva vodiče treba doplniť a to vodiče od motorčeku ostrekovača - potom tú hadičku od motorčeka a treba mať veľký cyklovač stieračov Len ma zarazilo že máš zadný stierač bez káblov a ...(kto Ti to tam dal) ak to nieje origo. Veľa zdaru.
Únor 22, 201213 r DODOHOME: A dieru do skla si zabudol napisat!!! Treba vrtat dieru do skla na motorcek zadneho stieraca. Ktoru doma URCITE nevyvrtas!!!! Auto bolo burane od zadu tak tam vymenili zadnu kapotu z auta ktore malo stierac uz z vyroby. :kol-31: Upraveno Únor 22, 201213 r od PROCHY603
Únor 23, 201213 r tak ako prochy pise.urcite tam boli menene yadne dvere.ale zase myslim ze nie je nutne menit packu pretoze ma funkcie na zadny stierac.pretoze ked zatlacis packu tak v druhej polohe ide motorcek a ma snahu tlacit vodu.lenze ako som pisal hadicka nie je natiahnuta len pri motorceku ukoncena aby neslzila z toho voda.cize co sa vody tyka treba len natiahnut hadicku dozadu.no otazka je kade ju mam tahat nevie niekto prosim?kable z packy a napatie nebude problem natiahnut a na konci na konektor napinovat
Únor 23, 201213 r DODOHOME: A dieru do skla si zabudol napisat!!! Treba vrtat dieru do skla na motorcek zadneho stieraca. Ktoru doma URCITE nevyvrtas!!!! Auto bolo burane od zadu tak tam vymenili zadnu kapotu z auta ktore malo stierac uz z vyroby. :kol-31: Keď chio 11 písal že má ne zadnej kapote motorček aj stierač nepredpokladal som že ho tam má nalepený alebo len tak položený - no chcel som iba pomôcť. Nemám prečo Krásny deň praje Dodohome.
Únor 23, 201213 r Ahoj Tiež pracujem na zadnom stierači ak tam nebol od výroby tak treba - motorček ostrekovača - výmena páčky stieračov - osadenie poistky zadného stierača + kábel do zadu napinovať do konektoru - ešte dva vodiče treba doplniť a to vodiče od motorčeku ostrekovača - potom tú hadičku od motorčeka a treba mať veľký cyklovač stieračov Len ma zarazilo že máš zadný stierač bez káblov a ...(kto Ti to tam dal) ak to nieje origo. Veľa zdaru. ESTE RAZ TI TO NAPISEM Tu je odpoved pre teba. A dieru do skla si zabudol napisat!!! Treba vrtat dieru do skla na motorcek zadneho stieraca. Ktoru doma URCITE nevyvrtas!!!! ALEBO SA MYLIM???
Únor 23, 201213 r prochy vezmem oktavku k velkej horizontke alebo nejakemu centru. ale nie stierac je tam nahodeny packa plne funkcna aj na zadny treba.tam len priviezt hadicku od nadrzky a najst stratene alebo schovane kable
Únor 23, 201213 r CHIO: Ja VIEM ze ti mas stierac!!! Precitaj si poriadne ma com pracuje DODOHOME. On musi este vyvrtat DIERU do skla abi tam namontoval zadny stierac. Moj nick je PROCHY603 Mas k autu aj servisnu knizku??? Tam zistis ci bol zadny stierac namontovany uz vo fabrike. Alebo si pozri datovy stitok pri rezerve v kufri. A hned budes mat jasno.
Únor 23, 201213 r ak ti tam to cislo za Nickom tak srasne chyba pardon hlboko sa ospravedlnujem a dakujem za radu ;D
Únor 23, 201213 r Moj nick je PROCHY603 Až je budeš Ty všem psát přesně jak si je píšou oni, tj když je napsané malými, tak Ty je nebudeš psát VERZÁLKAMA a budeš je taky psát komplet, tudíž i takový chio11 je pro Tebe chio11 a ne CHIO, to samé dodohome a ne DODOHOME, pak tu hulákej a plácej rukama. Jinak si chuchni! Upraveno Únor 23, 201213 r od Wojnar
Únor 23, 201213 r pan DOKONALY (wojnar) sa zas ozval. KED nemas co rozumne napisat do temy a ohladne rady a pomoci tak radsej sem nepis.
Únor 24, 201213 r PROCHY603 to je pre teba. Ja som kúpil kapotu aj so sklom z auta kde je zadný stierač, ostrekovač, kabeláž po konektor v kufri a aj hadička ostrekovača. To čo som tu písal sa ale netikalo mňa, ale výhradne (chio 11) a on to pochopil správne - aspoň dúfam. Toto je pre chio 11 Jediné čo som Ti zatiaľ nenapísal z toho čo si sa pýtal je že vodiče aj hadička má viesť pod obkladom ľavého prahu od A stĺpika až do kufra za koberec na ľavej strane pod repro v kufri (tam sú tri konektory hnedý, čierny a ružový) Zdravým všetkých čo sa snažia pomôcť a nie provokovať.
Únor 25, 201213 r zadny stierac plne funkcny.akurat som hadicku potiahol po pravej strene ale to je uplne jedno ucel splni.Dodohome velka vdaka za cely postup a pomoc
Únor 26, 201213 r PROCHY603 to je pre teba. Ja som kúpil kapotu aj so sklom z auta kde je zadný stierač, ostrekovač, kabeláž po konektor v kufri a aj hadička ostrekovača. To čo som tu písal sa ale netikalo mňa, ale výhradne (chio 11) a on to pochopil správne - aspoň dúfam. Toto je pre chio 11 Jediné čo som Ti zatiaľ nenapísal z toho čo si sa pýtal je že vodiče aj hadička má viesť pod obkladom ľavého prahu od A stĺpika až do kufra za koberec na ľavej strane pod repro v kufri (tam sú tri konektory hnedý, čierny a ružový) Zdravým všetkých čo sa snažia pomôcť a nie provokovať. Nabuduce to napis rovno ze si kupil KAPOTU AJ ZO STIERACOM odkial sme to mali vediet. :kol-47:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.