Lukin 1.9Tdi 110PS Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Dobrý den chtěl bych se zeptat kdo má něaké zkušenosti s repasovaným turbodmychadlem...Má cenu koupit repas nebo je lepší připlatit..? nové je zbytečně drahé když staré s novým ložiskem vrtulkou a lopatkama vyjde na 8 ticis ...?? je ovlivnena životnost ...?? Záruka 12 měsícu na repas... Já jen abych se nevytrestal......Kdo má skušenosrti pište prosím děkuji předem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 To máš asi tak,když koupíš starší okolotěch 8tis. taky nevíš jak vypadá ale u repasu máš větší jistotu nová ložiska, ucpávky ,vyčištěné funkční.Protože pokud je turbo poškozené víc nemá ho asi ani cenu opravovat.Jak se dočteš většina oprav nebo výměna je jen z důvodu zněčištění(padání do nouzového režimu)nebo zatuhlé regulace naklápění usměrňovacích lopatek v turbu.Repasu bych se nebál.Pokud budeš hledat na netu tak určitě někde seženeš i uplně nové za rozumný peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukin 1.9Tdi 110PS Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 To máš asi tak,když koupíš starší okolotěch 8tis. taky nevíš jak vypadá ale u repasu máš větší jistotu nová ložiska, ucpávky ,vyčištěné funkční.Protože pokud je turbo poškozené víc nemá ho asi ani cenu opravovat.Jak se dočteš většina oprav nebo výměna je jen z důvodu zněčištění(padání do nouzového režimu)nebo zatuhlé regulace naklápění usměrňovacích lopatek v turbu.Repasu bych se nebál.Pokud budeš hledat na netu tak určitě někde seženeš i uplně nové za rozumný peníze. Zkusím turbopower ..... jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 (editace) Pokud to chceš nechat opravit v TURBO POWER, Pardubická 167, 534 01 Holice, tak ti preji hodne stesti, aby ti turbo jeste dal fungovalo .... Editováno: 15. Březen 2010, autor: Chozee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Zkusím turbopower ..... jinak díky Zkus se ještě poinformovat zde: http://www.turbocar.cz/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biimbo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 uživatel Andre na Dieselpower... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=38246&highlight=turbodmychadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyzek Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 uživatel Andre na Dieselpower... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=38246&highlight=turbodmychadla Tak tak Andre na dieselpower umí za rozumný peníze supr kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5090 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Dobrý den chtěl bych se zeptat kdo má něaké zkušenosti s repasovaným turbodmychadlem...Má cenu koupit repas nebo je lepší připlatit..? nové je zbytečně drahé když staré s novým ložiskem vrtulkou a lopatkama vyjde na 8 ticis ...?? je ovlivnena životnost ...?? Záruka 12 měsícu na repas... Já jen abych se nevytrestal......Kdo má skušenosrti pište prosím děkuji předem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5090 Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Mno já repas a spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 S repasy není problém, jen záleží kdo to dělá. Je to jako se vším, to že dva dělají totéž, neznamená že dělají to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartes Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Tak ja to zkusil v TurboCaru. Doporučil mi je Cimbu a nasledne i muj mechanik. Rekli mi at po repasu odjezdim aspon 1000km v normalnim rezimu - at si ty loziska a co ja vim vsechno dobre sedne, takze jak vyjedu nadrz tak sem dam nejaky poznatky. Na repas jsem sel pac na turbu byl max tlak 2.0, na jine oktavce (chip od porsche brno) supervag ukazal tlak 2.2 a Cimbu rikal ze tam ma byt 2.4-2.5 tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 kdyz uz jsme u toho co se vsechno dela pri repasu? meni se i ta vrtulka nebo jen loziska a ucpavky? obal se muze nejak vychodit ze to neni to co bejvalo? nebo kdyz je ten repas tak super jakej je rozdil mezi novym turbem.... kdyz jde na novym turbu odbrzdit vic? jsem z toho jelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinlouda Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 (editace) Repasované turbo u nás má veškeré vnitřní nové originální. Generální oprava znamenám že turbodmychadlo je předáno zákazníkovi se zárukou 2 roky, jako tady www.ProfiTurbo.cz Editováno: 22. Srpen 2018, autor: martinlouda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.